Het allereerste supermodel ter wereld, althans dat beweert ze zelf, is bankroet verklaard. Dat schrijft The New York Post.

Janice Dickinson heeft het faillissement aangevraagd nadat ze voor 1 miljoen dollar in de schulden zat. Het voormalig topmodel is verslaafd aan plastische chirurgie en heeft onbetaalde rekeningen bij de belastingen en bij haar plastische chirurg. Aan haar dermatoloog Dr. Arnold Klein en haar anti-verouderingsexpert Dr. Uzzi Reiss moet ze elk nog 6000 euro betalen. Aan de staat California, de stad New York en de interne belastingdienst moet ze nog 400.000 euro.

"Ik had veel problemen maar ik voel me heel schuldig en ga er alles aan doen om iedereen stap voor stap terug te betalen", zegt Dickinson aan de website Radaronline. Dickinson is vooral bekend door haar brutaal optreden als jurylid tijdens de eerste seizoenen van 'America's Next Top Model' en door haar eigen realityshow 'The Janice Dickinson Modeling Agency'.

In december vorig jaar kondigde het 58-jarige model nog haar verloving aan met Dr. Robert Gerner ,een expert in de psychofarmacologie, waarmee ze een huis kocht in The Hollywood Hills. In februari van dit jaar werd ze echter ook beschuldigd van diefstal van diamanten sieraden ter waarde van 15.000 euro tijdens de New York Fashion Week. Dickinson reageerde dat ze nooit goedkope juwelen zou stelen en dat ze simpelweg vergeten was om ze uit te doen na de show. Ze heeft de juwelen ondertussen al teruggebracht en zegt dat ze nooit meer met de organisatie wil samenwerken. (AV)

Het allereerste supermodel ter wereld, althans dat beweert ze zelf, is bankroet verklaard. Dat schrijft The New York Post. Janice Dickinson heeft het faillissement aangevraagd nadat ze voor 1 miljoen dollar in de schulden zat. Het voormalig topmodel is verslaafd aan plastische chirurgie en heeft onbetaalde rekeningen bij de belastingen en bij haar plastische chirurg. Aan haar dermatoloog Dr. Arnold Klein en haar anti-verouderingsexpert Dr. Uzzi Reiss moet ze elk nog 6000 euro betalen. Aan de staat California, de stad New York en de interne belastingdienst moet ze nog 400.000 euro. "Ik had veel problemen maar ik voel me heel schuldig en ga er alles aan doen om iedereen stap voor stap terug te betalen", zegt Dickinson aan de website Radaronline. Dickinson is vooral bekend door haar brutaal optreden als jurylid tijdens de eerste seizoenen van 'America's Next Top Model' en door haar eigen realityshow 'The Janice Dickinson Modeling Agency'. In december vorig jaar kondigde het 58-jarige model nog haar verloving aan met Dr. Robert Gerner ,een expert in de psychofarmacologie, waarmee ze een huis kocht in The Hollywood Hills. In februari van dit jaar werd ze echter ook beschuldigd van diefstal van diamanten sieraden ter waarde van 15.000 euro tijdens de New York Fashion Week. Dickinson reageerde dat ze nooit goedkope juwelen zou stelen en dat ze simpelweg vergeten was om ze uit te doen na de show. Ze heeft de juwelen ondertussen al teruggebracht en zegt dat ze nooit meer met de organisatie wil samenwerken. (AV)