Vanavond start op één het gloednieuwe lifestyleprogramma 'Lust for Life'. Daarin speuren onder meer kok Wim Ballieu en model Hannelore Knuts naar trends in binnen- en buitenlandse steden. Ook Eva Daeleman is van de partij.

Wat mogen we verwachten?

Eva Daeleman: Ik durf te zeggen dat Lust for Life met niets anders te vergelijken is. Ik noem het zelf een magazineprogramma: elk stukje lifestyle dat aan bod komt, is als een pagina die je omslaat. Je springt van de ene hippe verrassing in de andere. Bijzonder is ook dat we alles gefilmd hebben met fotocamera's, zodat we geen zware apparatuur moesten meesleuren. Dat maakt alles veel dynamischer.

Hoe verliepen de opnames?

Fantastisch, al leken de steden waarin we flaneerden voor ons soms op een kom snoepjes waar je niet in mag graaien. Net als mijn vriend Arnout, een van de cameramannen van het programma, moest ik vaak op mijn tanden bijten. Ondertussen zijn we wel gezwicht voor een designlamp.

Wat was voorlopig je leukste ervaring?

Ik was enorm onder de indruk van een kraakpand in Parijs dat volledig onder handen is genomen door enkele kunstenaars. Voor je binnen kon, moest je minstens vijf uur aanschuiven. Nog nooit meegemaakt. Jammer genoeg wordt het gebouw binnenkort gesloopt. (JF/AB)

Vanavond start op één het gloednieuwe lifestyleprogramma 'Lust for Life'. Daarin speuren onder meer kok Wim Ballieu en model Hannelore Knuts naar trends in binnen- en buitenlandse steden. Ook Eva Daeleman is van de partij.Wat mogen we verwachten?Eva Daeleman: Ik durf te zeggen dat Lust for Life met niets anders te vergelijken is. Ik noem het zelf een magazineprogramma: elk stukje lifestyle dat aan bod komt, is als een pagina die je omslaat. Je springt van de ene hippe verrassing in de andere. Bijzonder is ook dat we alles gefilmd hebben met fotocamera's, zodat we geen zware apparatuur moesten meesleuren. Dat maakt alles veel dynamischer.Hoe verliepen de opnames?Fantastisch, al leken de steden waarin we flaneerden voor ons soms op een kom snoepjes waar je niet in mag graaien. Net als mijn vriend Arnout, een van de cameramannen van het programma, moest ik vaak op mijn tanden bijten. Ondertussen zijn we wel gezwicht voor een designlamp.Wat was voorlopig je leukste ervaring?Ik was enorm onder de indruk van een kraakpand in Parijs dat volledig onder handen is genomen door enkele kunstenaars. Voor je binnen kon, moest je minstens vijf uur aanschuiven. Nog nooit meegemaakt. Jammer genoeg wordt het gebouw binnenkort gesloopt. (JF/AB)