Modelabel Elie Saab wil met het ontwerp voor de waterfles een ode aan puurheid brengen. De fles is verkrijgbaar vanaf oktober bij onder meer Cook & Book, Delhaize, Carrefour en bij enkele brouwers.

Evian zorgt voor een vervolg aan zijn modeverhaal door een samenwerking aan te gaan met het gerenommeerde modelabel Elie Saab. In het verleden hebben Paul Smith, Diane Von Furstenberg, Issey Miyake, Jean-Paul Gaultier, Courrèges en Christian Lacroix al waterflessen voor Evian ontworpen. Maar dit keer is het de beurt aan Elie Saab, een modehuis dat we vooral kennen van hun glamoureuze avondjurken.

Met deze samenwerking willen zowel Evian als Elie Saab een eerbetoon brengen aan puurheid. De fles werd 'gekleed' in een kanten jurk. Hierdoor roept het een gevoel op van elegantie en vrouwelijkheid, twee kenmerken van de collecties van Elie Saab.

De fles is verkrijgbaar vanaf oktober bij onder meer Smets Premium Store, Rob, Cook & Book, Delhaize, Carrefour, Cora en enkele brouwers. Je betaalt 2,99 euro per fles. (LVR)

Modelabel Elie Saab wil met het ontwerp voor de waterfles een ode aan puurheid brengen. De fles is verkrijgbaar vanaf oktober bij onder meer Cook & Book, Delhaize, Carrefour en bij enkele brouwers. Evian zorgt voor een vervolg aan zijn modeverhaal door een samenwerking aan te gaan met het gerenommeerde modelabel Elie Saab. In het verleden hebben Paul Smith, Diane Von Furstenberg, Issey Miyake, Jean-Paul Gaultier, Courrèges en Christian Lacroix al waterflessen voor Evian ontworpen. Maar dit keer is het de beurt aan Elie Saab, een modehuis dat we vooral kennen van hun glamoureuze avondjurken. Met deze samenwerking willen zowel Evian als Elie Saab een eerbetoon brengen aan puurheid. De fles werd 'gekleed' in een kanten jurk. Hierdoor roept het een gevoel op van elegantie en vrouwelijkheid, twee kenmerken van de collecties van Elie Saab. De fles is verkrijgbaar vanaf oktober bij onder meer Smets Premium Store, Rob, Cook & Book, Delhaize, Carrefour, Cora en enkele brouwers. Je betaalt 2,99 euro per fles. (LVR)