Op 12 december gaat in Brussel de eerste Belgische vestiging van de Duitse uitgeverij Taschen open. Taschen staat bekend om zijn kleurige en betaalbare publicaties over kunst, architectuur en fotografie.

Designer Philippe Starck, die instond voor het interieur van de vestigingen in Parijs, New York, Beverly Hills, Hollywood en Keulen, heeft ook de winkel aan de Brusselse Grote Zavel vorm gegeven. Zijn kasten en stoelen worden de blikvanger in de 200 vierkante meter grote ruimte. De winkel beschikt ook over een loungeachtig eetcafé met koude gerechten.

Bij Taschen zijn ze er gerust op dat de Brusselse vestiging een succes wordt. Want Taschen in Parijs realiseerde een groot deel van zijn omzet dankzij de verkoop aan Belgen.

Ann Heylens.

Taschen, Lebeaustraat 16-18, 1000 Brussel. 02/513.80.23.

Op 12 december gaat in Brussel de eerste Belgische vestiging van de Duitse uitgeverij Taschen open. Taschen staat bekend om zijn kleurige en betaalbare publicaties over kunst, architectuur en fotografie.Designer Philippe Starck, die instond voor het interieur van de vestigingen in Parijs, New York, Beverly Hills, Hollywood en Keulen, heeft ook de winkel aan de Brusselse Grote Zavel vorm gegeven. Zijn kasten en stoelen worden de blikvanger in de 200 vierkante meter grote ruimte. De winkel beschikt ook over een loungeachtig eetcafé met koude gerechten. Bij Taschen zijn ze er gerust op dat de Brusselse vestiging een succes wordt. Want Taschen in Parijs realiseerde een groot deel van zijn omzet dankzij de verkoop aan Belgen. Ann Heylens. Taschen, Lebeaustraat 16-18, 1000 Brussel. 02/513.80.23.