Er altijd al van gedroomd om een keer plaats te nemen in een Porsche? Wie tussen 11 en 21 juni gaat shoppen in Antwerpen of Brussel kan zich even James Bond wanen. Vijf Porsche-taxi's pendelen dan -helemaal gratis- tussen shoppingadressen, cafés en andere hippe plaatsen. Wie vervoer nodig heeft, geeft hen een teken en kan zich in stijl laten rijden. Het gaat om een promotiestunt van drankmerk Absolut Vodka.

De nieuwste reclamecampagne van Absolut Vodka -'In an absolut world'- is opgebouwd rond dromen over een ideale wereld. En blijkbaar horen de Porsche-taxi's daar volgens het merk bij.

In Antwerpen pendelen de Absolut-taxi's op 11, 12 en 13 juni. Tussen 18 en 21 juni is het de buurt aan Brussel.

Ann Heylens.

Er altijd al van gedroomd om een keer plaats te nemen in een Porsche? Wie tussen 11 en 21 juni gaat shoppen in Antwerpen of Brussel kan zich even James Bond wanen. Vijf Porsche-taxi's pendelen dan -helemaal gratis- tussen shoppingadressen, cafés en andere hippe plaatsen. Wie vervoer nodig heeft, geeft hen een teken en kan zich in stijl laten rijden. Het gaat om een promotiestunt van drankmerk Absolut Vodka. De nieuwste reclamecampagne van Absolut Vodka -'In an absolut world'- is opgebouwd rond dromen over een ideale wereld. En blijkbaar horen de Porsche-taxi's daar volgens het merk bij. In Antwerpen pendelen de Absolut-taxi's op 11, 12 en 13 juni. Tussen 18 en 21 juni is het de buurt aan Brussel. Ann Heylens.