In plaats van een cadeautje dat vroeg of laat ergens in een lade belandt, kan u ook een HappyPack van UNICEF schenken. De persoon aan wie u het geeft, krijgt een certificaat met foto en beschrijving van het 'cadeau' dat naar kinderen in nood gestuurd wordt.

De HappyPacks worden gezonden naar de landen waar Unicef actief is en er zijn pakjes voor elk budget. U kan voeding, gezondsheidszorg, dringende noodhulp of onderwijs schenken. Voor 5,5 euro bijvoorbeeld krijgt een kind een zakje vitamines en mineralen, voor 64 euro materiaal als een fiets of vaccinhouder die erg nuttig is in Afrikaanse landen. Ook schriften, potloden en andere zaken die het onderwijs ten goed komen behoren tot de mogelijkheden.

AH.

U vindt de cadeautjes op www.happypack.be

In plaats van een cadeautje dat vroeg of laat ergens in een lade belandt, kan u ook een HappyPack van UNICEF schenken. De persoon aan wie u het geeft, krijgt een certificaat met foto en beschrijving van het 'cadeau' dat naar kinderen in nood gestuurd wordt. De HappyPacks worden gezonden naar de landen waar Unicef actief is en er zijn pakjes voor elk budget. U kan voeding, gezondsheidszorg, dringende noodhulp of onderwijs schenken. Voor 5,5 euro bijvoorbeeld krijgt een kind een zakje vitamines en mineralen, voor 64 euro materiaal als een fiets of vaccinhouder die erg nuttig is in Afrikaanse landen. Ook schriften, potloden en andere zaken die het onderwijs ten goed komen behoren tot de mogelijkheden. AH. U vindt de cadeautjes op www.happypack.be