Ecodeluxe, een conceptstore in ecologisch en ethisch verantwoord design, popt up in Hasselt. Net op tijd voor wie nog op zoek is naar ecologische én stijlvolle kerstcadeautjes. Omdat je van shoppen honger krijgt, biedt Ecodeluxe ook een bio-maaltijd aan.
De webshop Ecodeluxe wil tegemoet komen aan een ecologisch verantwoorde en stijlvolle markt met een aanbod van interieurartikelen, accessoires, gadgets en kinderartikelen die duurzaam zijn en er nog eens leuk uitzien ook.

Naast de collectie van ecologische producten schenkt Ecodeluxe ook biosoep met zelfgebakken brood om de bezoekers warm te houden. En voor de zoetebekken zullen er ook koekjes te koop worden aangeboden.

'We kiezen voor een ecologische totaalervaring', zegt Nancy Philipsen van Ecodeluxe. 'Alle ecologisch en ethisch verantwoorde producten in de webshop zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van duurzaamheid, kwaliteit en esthetische waarde. In de pop-up shop kunnen bezoekers de producten voelen en ervaren én genieten van een heerlijke soepmaaltijd. We bieden elke dag vier soorten biosoep aan, geserveerd met zelfgebakken brood, sojaboter en geraspte kaas. Als dessert geniet je van een zelfgebakken koekje,' aldus de uitbaatster.

Voor wie niet genoeg krijgt van de soep en koekjes is er ook take away mogelijk. Wie kiest voor een soepmaaltijd krijgt meteen een korting in de pop-up shop.

Praktisch: van 5 tot 31 december in de Ecodelux pop-up shop in de Badderijstraat 19/b, Hasselt. (LP)

Ecodeluxe, een conceptstore in ecologisch en ethisch verantwoord design, popt up in Hasselt. Net op tijd voor wie nog op zoek is naar ecologische én stijlvolle kerstcadeautjes. Omdat je van shoppen honger krijgt, biedt Ecodeluxe ook een bio-maaltijd aan. De webshop Ecodeluxe wil tegemoet komen aan een ecologisch verantwoorde en stijlvolle markt met een aanbod van interieurartikelen, accessoires, gadgets en kinderartikelen die duurzaam zijn en er nog eens leuk uitzien ook. Naast de collectie van ecologische producten schenkt Ecodeluxe ook biosoep met zelfgebakken brood om de bezoekers warm te houden. En voor de zoetebekken zullen er ook koekjes te koop worden aangeboden. 'We kiezen voor een ecologische totaalervaring', zegt Nancy Philipsen van Ecodeluxe. 'Alle ecologisch en ethisch verantwoorde producten in de webshop zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van duurzaamheid, kwaliteit en esthetische waarde. In de pop-up shop kunnen bezoekers de producten voelen en ervaren én genieten van een heerlijke soepmaaltijd. We bieden elke dag vier soorten biosoep aan, geserveerd met zelfgebakken brood, sojaboter en geraspte kaas. Als dessert geniet je van een zelfgebakken koekje,' aldus de uitbaatster. Voor wie niet genoeg krijgt van de soep en koekjes is er ook take away mogelijk. Wie kiest voor een soepmaaltijd krijgt meteen een korting in de pop-up shop. Praktisch: van 5 tot 31 december in de Ecodelux pop-up shop in de Badderijstraat 19/b, Hasselt. (LP)