Tijdens een gala in New York zijn voor de vierde keer de DVF Awards uitgereikt, een initiatief van de modeontwerpster Diane von Furstenberg. Met deze awards wil ze hulde brengen aan vrouwen die 'leiderschap, kracht en moed getoond hebben binnen hun werkveld'.

Er werd eerder al aangekondigd dat model Natalia Vodianova de Inspiration Award in ontvangst mocht nemen voor haar werk bij het goede doel 'Naked Heart Foundation'. Deze vereniging zet zich in voor een veilige leefomgeving voor Russische kinderen.

Er werden nog vier andere prijzen uitgereikt waaronder de Vital Voices Global Partnership prijs die naar Andeisha Farid, de oprichtster van het Afghan Child Education and Caring Organization (AFCECO), en naar Sunitha Krishnan ging. Deze laatste zet zich in voor een vereniging die vrouwen helpt om uit de prostitutie weg te gaan.
De Lifetime Leadership Award ging naar de tv-presentatrice Robin Roberts die borstkanker én de zeldzame bloedziekte MDS heeft overwonnen.

Ten slotte was er nog de People's Voice Award die Tammy Tibbetts in ontvangst mocht nemen. Zij heeft 'First' opgericht, een goed doel dat de opleiding van jonge meisjes sponsort en hen aanzet om hun school af te maken. (RDM)

Tijdens een gala in New York zijn voor de vierde keer de DVF Awards uitgereikt, een initiatief van de modeontwerpster Diane von Furstenberg. Met deze awards wil ze hulde brengen aan vrouwen die 'leiderschap, kracht en moed getoond hebben binnen hun werkveld'. Er werd eerder al aangekondigd dat model Natalia Vodianova de Inspiration Award in ontvangst mocht nemen voor haar werk bij het goede doel 'Naked Heart Foundation'. Deze vereniging zet zich in voor een veilige leefomgeving voor Russische kinderen. Er werden nog vier andere prijzen uitgereikt waaronder de Vital Voices Global Partnership prijs die naar Andeisha Farid, de oprichtster van het Afghan Child Education and Caring Organization (AFCECO), en naar Sunitha Krishnan ging. Deze laatste zet zich in voor een vereniging die vrouwen helpt om uit de prostitutie weg te gaan. De Lifetime Leadership Award ging naar de tv-presentatrice Robin Roberts die borstkanker én de zeldzame bloedziekte MDS heeft overwonnen. Ten slotte was er nog de People's Voice Award die Tammy Tibbetts in ontvangst mocht nemen. Zij heeft 'First' opgericht, een goed doel dat de opleiding van jonge meisjes sponsort en hen aanzet om hun school af te maken. (RDM)