Marie-Stella-Maris als lifestylebedrijf focust zich op de productie van natuurlijk mineraalwater, verzorgingsproducten en huisparfums. Voor elk verkocht product doneert het merk een vast bedrag aan schoon drinkwaterprojecten, die ze ondersteunen met de Marie-Stella-Maris Foundation.

Voor Wereldwaterdag op 22 maart brengen Marie-Stella-Maris, Bastiaan Woudt en Uitgeverij Kannibaal een boek uit. De fotograaf trok naar een project van de Marie-Stella-Maris Foundation in Oeganda, Mukono.

Mukono, Bastiaan Woudt
Mukono © Bastiaan Woudt

Het project bestaat onder meer uit community waterputten, de realisatie van regenwatertanks en toiletblokken voor een aantal basisscholen. Bastiaan Woudt liet zich inspireren door de omgeving en schoot er sobere, maar toch ook dynamische portretten en esthetische beelden in zwart-wittinten.

Een deel van de opbrengst van het boek gaat naar de drinkwaterprojecten. De Marie-Stella-Maris Foundation heeft tot nu toe al elf projecten ondersteund, die in totaal meer dan 26.000 mensen helpen aan toegang tot schoon drinkwater. (LP)

Mukono, 45 euro

Exclusief online te koop via uitgeverijkannibaal.be en via marie-stella-maris.com

Mukono, Bastiaan Woudt
Mukono © Bastiaan Woudt
Mukono, Bastiaan Woudt
Mukono © Bastiaan Woudt
Mukono, Bastiaan Woudt
Mukono © Bastiaan Woudt

(LP)

Marie-Stella-Maris als lifestylebedrijf focust zich op de productie van natuurlijk mineraalwater, verzorgingsproducten en huisparfums. Voor elk verkocht product doneert het merk een vast bedrag aan schoon drinkwaterprojecten, die ze ondersteunen met de Marie-Stella-Maris Foundation.Voor Wereldwaterdag op 22 maart brengen Marie-Stella-Maris, Bastiaan Woudt en Uitgeverij Kannibaal een boek uit. De fotograaf trok naar een project van de Marie-Stella-Maris Foundation in Oeganda, Mukono. Het project bestaat onder meer uit community waterputten, de realisatie van regenwatertanks en toiletblokken voor een aantal basisscholen. Bastiaan Woudt liet zich inspireren door de omgeving en schoot er sobere, maar toch ook dynamische portretten en esthetische beelden in zwart-wittinten. Een deel van de opbrengst van het boek gaat naar de drinkwaterprojecten. De Marie-Stella-Maris Foundation heeft tot nu toe al elf projecten ondersteund, die in totaal meer dan 26.000 mensen helpen aan toegang tot schoon drinkwater. (LP)(LP)