De Japanner wilde met zijn uitvinding, die hij Tempescope gedoopt heeft, "de barrière tussen de digitale en de fysieke wereld doorbreken". Dit kleine doosje kan echte regendruppels en wolken produceren en licht simuleren om je het weerbericht op een real-time display weer te geven.

De Tempescope is gekoppeld aan online weerberichten en programma's, waardoor je ofwel het weerbericht van morgen kan laten afspelen, maar ook aan vrienden en geliefden over heel de wereld kan laten zien wat voor weer het op dit moment is. Het enige wat dit doosje nog niet produceert is temperatuur, waardoor sneeuw voorlopig nog onmogelijk is.

Fijn extraatje: Kawamoto heeft de codes en het schema van zijn toestel openbaar gemaakt, dus iedereen met handige vingers kan zelf een Tempescope maken. Voor zij met twee linkerhanden lanceert hij later dit jaar een crowdfunding campagne waardoor zijn uitvinding ook daadwerkelijk geproduceerd en te koop aangeboden zal kunnen worden.

De Japanner wilde met zijn uitvinding, die hij Tempescope gedoopt heeft, "de barrière tussen de digitale en de fysieke wereld doorbreken". Dit kleine doosje kan echte regendruppels en wolken produceren en licht simuleren om je het weerbericht op een real-time display weer te geven.De Tempescope is gekoppeld aan online weerberichten en programma's, waardoor je ofwel het weerbericht van morgen kan laten afspelen, maar ook aan vrienden en geliefden over heel de wereld kan laten zien wat voor weer het op dit moment is. Het enige wat dit doosje nog niet produceert is temperatuur, waardoor sneeuw voorlopig nog onmogelijk is.Fijn extraatje: Kawamoto heeft de codes en het schema van zijn toestel openbaar gemaakt, dus iedereen met handige vingers kan zelf een Tempescope maken. Voor zij met twee linkerhanden lanceert hij later dit jaar een crowdfunding campagne waardoor zijn uitvinding ook daadwerkelijk geproduceerd en te koop aangeboden zal kunnen worden.