Modeontwerper Karl Lagerfeld is alweer de ster van een gloednieuw project. Er is namelijk een documentaire over hem gemaakt die wordt uitgezonden in Duitsland. Dat meldt WWD.

De biopic vertelt het verhaal van Karl en focust op zijn carrière en zijn relatie met mode en religie. De film werd geregisseerd door Martina Neuen, een Duitse journaliste.
Lagerfeld gaf Martina toegang tot zijn shows en studio gedurende een periode van 16 maanden, en deelde ook persoonlijke details over zijn leven en carrière.

De documentaire 'Mode Als Religion' bevat ook interviews met Diane Kruger, Sarah Jessica Parker, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Suzy Menkes en Milla Jovovich.

De film wordt uitgezonden op 7 september in München, waar tegelijk ook de nieuwe boetiek van Karl geopend wordt. (RDM)

Modeontwerper Karl Lagerfeld is alweer de ster van een gloednieuw project. Er is namelijk een documentaire over hem gemaakt die wordt uitgezonden in Duitsland. Dat meldt WWD.De biopic vertelt het verhaal van Karl en focust op zijn carrière en zijn relatie met mode en religie. De film werd geregisseerd door Martina Neuen, een Duitse journaliste. Lagerfeld gaf Martina toegang tot zijn shows en studio gedurende een periode van 16 maanden, en deelde ook persoonlijke details over zijn leven en carrière. De documentaire 'Mode Als Religion' bevat ook interviews met Diane Kruger, Sarah Jessica Parker, Claudia Schiffer, Linda Evangelista, Suzy Menkes en Milla Jovovich. De film wordt uitgezonden op 7 september in München, waar tegelijk ook de nieuwe boetiek van Karl geopend wordt. (RDM)