Gérard Darel heeft een voorkeur voor "dochters van". Na Charlotte Gainsbourg (dochter van Jane Birkin en Serge Gainsbourg) is het nu de beurt aan Mamie Gummer om het gezicht te zijn van het modemerk. De 26-jarige Gummer is de dochter van Meryl Streep en beeldhouwer Don Gummer. Ze acteert al van kindsbeen af en was in 2007 samen met haar moeder te zien in de film "Evening" van Michael Cunningham.

De befaamde fotograaf Peter Lindberg stond in voor de shoot die plaats had in Parijs. De affiches verschijnen in het najaar.

AH.

Gérard Darel heeft een voorkeur voor "dochters van". Na Charlotte Gainsbourg (dochter van Jane Birkin en Serge Gainsbourg) is het nu de beurt aan Mamie Gummer om het gezicht te zijn van het modemerk. De 26-jarige Gummer is de dochter van Meryl Streep en beeldhouwer Don Gummer. Ze acteert al van kindsbeen af en was in 2007 samen met haar moeder te zien in de film "Evening" van Michael Cunningham. De befaamde fotograaf Peter Lindberg stond in voor de shoot die plaats had in Parijs. De affiches verschijnen in het najaar. AH.