De voorsprong van Lucas op de nummers twee (Arthur) en drie (Liam) in het lijstje van populairste jongensnamen van 2015 is klein. Louis is een nieuwkomer in de top vijf, die wordt afgesloten met Noah. Bij de meisjesnamen bestaat de hele top vijf uit dezelfde namen als in 2014. Dit jaar staat Louise helemaal bovenaan, voor Emma en Elise. Dan volgen nog Marie en Ella. Vorig jaar was Emma de populairste meisjesnaam. De gegevens voor 2015 op de website van Kind en Gezin zijn nog niet helemaal volledig.

In Vlaanderen kozen nieuwbakken ouders dus niet massaal voor populaire Instagramnamen zoals Juno, Willow, Ludwig of Valencia. Een trend die ook hier in 2016 zal doorbreken?

(Belga/LP)

De voorsprong van Lucas op de nummers twee (Arthur) en drie (Liam) in het lijstje van populairste jongensnamen van 2015 is klein. Louis is een nieuwkomer in de top vijf, die wordt afgesloten met Noah. Bij de meisjesnamen bestaat de hele top vijf uit dezelfde namen als in 2014. Dit jaar staat Louise helemaal bovenaan, voor Emma en Elise. Dan volgen nog Marie en Ella. Vorig jaar was Emma de populairste meisjesnaam. De gegevens voor 2015 op de website van Kind en Gezin zijn nog niet helemaal volledig.In Vlaanderen kozen nieuwbakken ouders dus niet massaal voor populaire Instagramnamen zoals Juno, Willow, Ludwig of Valencia. Een trend die ook hier in 2016 zal doorbreken? (Belga/LP)