Nieuwkomer dit jaar was de prijs van de persjury voor het Beste Speelgoed van 2015 die over al de categorieën heen één favoriet kiest en ook daarbij schoot "Drie Kleine Biggetjes" de hoofdvogel af.

In de categorie "Jongensspeelgoed" won "Hovertech". Het Nederlandse speelgoed "Flipsies - Sandy & Droomhuis/Luxe yacht" kreeg de eerste prijs in de categorie "Meisjesspeelgoed".

In de categorie "Constructiespeelgoed" ging "Magformers 30" met de eerste prijs aan de haal. Verder won "Concept" de eerste prijs in de categorie "Gezelschapsspellen voor het hele gezin".

In de categorieën "Gezelschapsspellen voor kinderen" en "Wetenschappelijk en Educatief Speelgoed" gingen de prijzen respectievelijk naar "Schatten Jacht" en "Science X - Smartscope". (Belga)

Nieuwkomer dit jaar was de prijs van de persjury voor het Beste Speelgoed van 2015 die over al de categorieën heen één favoriet kiest en ook daarbij schoot "Drie Kleine Biggetjes" de hoofdvogel af. In de categorie "Jongensspeelgoed" won "Hovertech". Het Nederlandse speelgoed "Flipsies - Sandy & Droomhuis/Luxe yacht" kreeg de eerste prijs in de categorie "Meisjesspeelgoed". In de categorie "Constructiespeelgoed" ging "Magformers 30" met de eerste prijs aan de haal. Verder won "Concept" de eerste prijs in de categorie "Gezelschapsspellen voor het hele gezin". In de categorieën "Gezelschapsspellen voor kinderen" en "Wetenschappelijk en Educatief Speelgoed" gingen de prijzen respectievelijk naar "Schatten Jacht" en "Science X - Smartscope". (Belga)