Wist je dat het kledingmerk Diesel ook handelt in wijn en olijfolie? Dieselbaas Renzo Rosso bezit immers ook een boerderij, gelegen in de Italiaanse Marostica-heuvels, waar wijngaarden en olijvenbosjes gekweekt worden. Enkel top-chefs en kleinhandelaars gebruikten tot voor kort de ecovriendelijke producten, maar nu wordt ook een selectie online aangeboden.

Rosso: "Dankzij e-commerce zullen gourmetliefhebbers en Dieselfans nu ook de producten kunnen bestellen die de Diesel Farm kweekt." Specialiteit zijn de wijnen - Rosso di Rosso, Bianco di Rosso en Nero di Rosso - en een gamma olijfoliÃ"n. Je krijgt zelfs de mogelijkheid om de wijnlabels te costumizen met een persoonlijke boodschap. Wie vanuit Europa bestelt, kan er twee dagen later al van genieten.

JoÃ"lle Verstraeten

Info: www.dieselfarm.it

Wist je dat het kledingmerk Diesel ook handelt in wijn en olijfolie? Dieselbaas Renzo Rosso bezit immers ook een boerderij, gelegen in de Italiaanse Marostica-heuvels, waar wijngaarden en olijvenbosjes gekweekt worden. Enkel top-chefs en kleinhandelaars gebruikten tot voor kort de ecovriendelijke producten, maar nu wordt ook een selectie online aangeboden. Rosso: "Dankzij e-commerce zullen gourmetliefhebbers en Dieselfans nu ook de producten kunnen bestellen die de Diesel Farm kweekt." Specialiteit zijn de wijnen - Rosso di Rosso, Bianco di Rosso en Nero di Rosso - en een gamma olijfoliÃ"n. Je krijgt zelfs de mogelijkheid om de wijnlabels te costumizen met een persoonlijke boodschap. Wie vanuit Europa bestelt, kan er twee dagen later al van genieten.JoÃ"lle VerstraetenInfo: www.dieselfarm.it