Sommige kleurtjes zijn zo mooi dat je de verf zo van de muur zou willen likken. Natuurlijk, dat soort gedrag is exact de reden waarom sommige mensen voorgoed verbannen worden uit de Gamma. We noemen geen namen, maar het gebeurt.

Het Pantone Color Institute maakt nu in samenwerking met het Canadese luxetheemerk Tealeaves een reeks theesoorten gebaseerd op de kleurcodes van het instituut. Onder de hashtag #PaletteForYourPalate verzamelen ze een regenboogwaaier aan kleurtjes thee gebaseerd op de codes van Pantone. Met deze theecocktails wil #PaletteForYourPalate aantonen dat kleuren en smaken op dezelfde manier een stemming of persoonlijkheidskenmerk kunnen reflecteren.

Sommige kleurtjes zijn zo mooi dat je de verf zo van de muur zou willen likken. Natuurlijk, dat soort gedrag is exact de reden waarom sommige mensen voorgoed verbannen worden uit de Gamma. We noemen geen namen, maar het gebeurt. Het Pantone Color Institute maakt nu in samenwerking met het Canadese luxetheemerk Tealeaves een reeks theesoorten gebaseerd op de kleurcodes van het instituut. Onder de hashtag #PaletteForYourPalate verzamelen ze een regenboogwaaier aan kleurtjes thee gebaseerd op de codes van Pantone. Met deze theecocktails wil #PaletteForYourPalate aantonen dat kleuren en smaken op dezelfde manier een stemming of persoonlijkheidskenmerk kunnen reflecteren.