Seb Lester (@seblester) is een Britse kalligraaf die zijn werk deelt via instagram en opgepikt werkt via Refinery29. Hoewel hij allicht ook geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen en restaurantmenu's op zijn todolijst heeft staan, zijn vooral zijn filmpjes waarin hij logo's van bekende bedrijven, televisiezenders, modelabels, films en muziekgroepen tekent het populairst.

A video posted by Seb Lester (@seblester) on

Die perfect rechte, dikke lijnen, afgewisseld met het gedetailleerdere werk van GAP, de ingenieuze manier waarop hij de letters van adidas gelijk krijgt en kers op de taart: de Nike swoop doen ons helemaal tot rust komen. Wij weten alvast op welke manier we voortaan zullen schrijven als blijkt dat "tikken" een tijdelijk verschijnsel is.

A video posted by Seb Lester (@seblester) on

A video posted by Seb Lester (@seblester) on

A video posted by Seb Lester (@seblester) on

Seb Lester (@seblester) is een Britse kalligraaf die zijn werk deelt via instagram en opgepikt werkt via Refinery29. Hoewel hij allicht ook geboortekaartjes, huwelijksuitnodigingen en restaurantmenu's op zijn todolijst heeft staan, zijn vooral zijn filmpjes waarin hij logo's van bekende bedrijven, televisiezenders, modelabels, films en muziekgroepen tekent het populairst.Die perfect rechte, dikke lijnen, afgewisseld met het gedetailleerdere werk van GAP, de ingenieuze manier waarop hij de letters van adidas gelijk krijgt en kers op de taart: de Nike swoop doen ons helemaal tot rust komen. Wij weten alvast op welke manier we voortaan zullen schrijven als blijkt dat "tikken" een tijdelijk verschijnsel is.