A photo posted by Albert ? (@albertbabycat) on

Geen fijnere speelplek voor katten dan het internet, de broedplaats voor feline fame en fail. De nieuwste lieveling van het WWW? Albert Baby Cat, de pluizige lapjeskitten die zijn op maat gemaakte outfits, decadente decors en blauwe kijkers showt aan zijn meer dan 63 000 Instagramfollowers. Wij kennen outfitbloggers met een kleinere fanbase.

A photo posted by Albert ? (@albertbabycat) on

Albert is een finalist in het Animal Planet programma "Next Cat Star" , een beetje de X-factor voor katten. Hoe een show als dat een plek heeft in onze wereld? Katten zijn het nieuwe goud en wie een beetje een neus voor marketing heeft meet zijn of haar kat een eigen instagramaccount aan, begeleid door een arsenaal aan hashtags waar zelfs programmeurs een beetje misselijk van zouden worden. Het baasje van Tard 'Grumpy Cat' heeft zo een miljoen dollar bij elkaar kunnen harken. U weet wat u te doen staat.

Geen fijnere speelplek voor katten dan het internet, de broedplaats voor feline fame en fail. De nieuwste lieveling van het WWW? Albert Baby Cat, de pluizige lapjeskitten die zijn op maat gemaakte outfits, decadente decors en blauwe kijkers showt aan zijn meer dan 63 000 Instagramfollowers. Wij kennen outfitbloggers met een kleinere fanbase.Albert is een finalist in het Animal Planet programma "Next Cat Star" , een beetje de X-factor voor katten. Hoe een show als dat een plek heeft in onze wereld? Katten zijn het nieuwe goud en wie een beetje een neus voor marketing heeft meet zijn of haar kat een eigen instagramaccount aan, begeleid door een arsenaal aan hashtags waar zelfs programmeurs een beetje misselijk van zouden worden. Het baasje van Tard 'Grumpy Cat' heeft zo een miljoen dollar bij elkaar kunnen harken. U weet wat u te doen staat.