De artiest deed een oproep via zijn Facebookpagina om zijn post te liken. Als hij 50 likes kon binnenhalen, zou hij de kinderen in het plaatselijke hospitaal een bezoekje brengen en hen tijdelijke tatoeages geven. De reacties waren onverhoopt positief. Hij kreeg intussen al bijna 500.000 likes en trok dus zoals beloofd naar het ziekenhuis.

Normaalgezien maakt Benjamin Lloyd kunstwerken op muren, maar voor deze gelegenheid gebruikte hij zijn stencils en plantaardige inkt op waterbasis om kinderen die in het ziekenhuis liggen gelukkig te maken. De inkt is niet schadelijk en gaat er gemakkelijk terug af. 'Het enige nadeel is dat de kinderen geen douche willen nemen', grapt de kunstenaar.

Benjamin kwam op het idee nadat zijn eigen stiefzoon, Lincoln, twee jaar geleden plotseling overleed. Lincoln vroeg zijn stiefvader om een tijdelijke tatoeage en was dolgelukkig met het resultaat. Met deze herinnering wilde Benjamin iets positief doen voor kinderen die momenteel door een moeilijke periode gaan in het hospitaal.

De artiest deed een oproep via zijn Facebookpagina om zijn post te liken. Als hij 50 likes kon binnenhalen, zou hij de kinderen in het plaatselijke hospitaal een bezoekje brengen en hen tijdelijke tatoeages geven. De reacties waren onverhoopt positief. Hij kreeg intussen al bijna 500.000 likes en trok dus zoals beloofd naar het ziekenhuis. Normaalgezien maakt Benjamin Lloyd kunstwerken op muren, maar voor deze gelegenheid gebruikte hij zijn stencils en plantaardige inkt op waterbasis om kinderen die in het ziekenhuis liggen gelukkig te maken. De inkt is niet schadelijk en gaat er gemakkelijk terug af. 'Het enige nadeel is dat de kinderen geen douche willen nemen', grapt de kunstenaar. Benjamin kwam op het idee nadat zijn eigen stiefzoon, Lincoln, twee jaar geleden plotseling overleed. Lincoln vroeg zijn stiefvader om een tijdelijke tatoeage en was dolgelukkig met het resultaat. Met deze herinnering wilde Benjamin iets positief doen voor kinderen die momenteel door een moeilijke periode gaan in het hospitaal.