De Flashback collectie van Betabrand zorgt ervoor dat de drager verandert in een spookachtig wezen, waardoor een paparazzifoto niets meer waard is. De oprichters van Betabrand bedachten deze collectie, die bestaat uit een trui, hoed, sjaal en kostuum, in samenwerking met DJ Chris Holmes.

Aan de stof van de kledij werd een soort reflecterend materiaal bevestigd, wat er voor zorgt dat het licht wordt weerkaatst en foto's dus verpest. Het concept werd voorgesteld via de website van het bedrijf en kreeg heel wat positieve feedback. Als genoeg mensen de kleren kopen via een crowdfundingsysteem, zullen ze in grotere oplages worden geproduceerd.

Keira Knighley, George Clooney en Kate Middleton kunnen dus best even in hun buidel tasten en hopen dat er nog enkele draagbare looks worden gecreëerd met hetzelfde materiaal. (LP)

Surf voor meer info naar de site van Betabrand.

De Flashback collectie van Betabrand zorgt ervoor dat de drager verandert in een spookachtig wezen, waardoor een paparazzifoto niets meer waard is. De oprichters van Betabrand bedachten deze collectie, die bestaat uit een trui, hoed, sjaal en kostuum, in samenwerking met DJ Chris Holmes. Aan de stof van de kledij werd een soort reflecterend materiaal bevestigd, wat er voor zorgt dat het licht wordt weerkaatst en foto's dus verpest. Het concept werd voorgesteld via de website van het bedrijf en kreeg heel wat positieve feedback. Als genoeg mensen de kleren kopen via een crowdfundingsysteem, zullen ze in grotere oplages worden geproduceerd. Keira Knighley, George Clooney en Kate Middleton kunnen dus best even in hun buidel tasten en hopen dat er nog enkele draagbare looks worden gecreëerd met hetzelfde materiaal. (LP)Surf voor meer info naar de site van Betabrand.