Designer Days Gent keert terug, deze keer met The City Trail, een parcours langs ontwerpers, huiskamers en winkels. Op 28, 29 & 30 maart ontdek je dus niet alleen straf talent maar kijk je ook binnen hoe de Gentenaar woont.

Het doel van dit project is om de ontwerper, winkeleigenaar en Gentenaar dichter bij mekaar te brengen. Dit doen ze naar analogie van het Ikea concept, waar hedendaagse ontwerpen getoond worden in de leefruimte waar ze terecht moeten komen.

Designer Days Gent stelt zijn parcours open voor heel wat disciplines zoals mode, interieur, accessoires, food, fotografie en grafisch werk. Wie zelf ook zijn huiskamer, winkel of ontwerpen wil inschrijven, kan dat op de website van Designer Days Gent. (RDM)

Designer Days Gent keert terug, deze keer met The City Trail, een parcours langs ontwerpers, huiskamers en winkels. Op 28, 29 & 30 maart ontdek je dus niet alleen straf talent maar kijk je ook binnen hoe de Gentenaar woont. Het doel van dit project is om de ontwerper, winkeleigenaar en Gentenaar dichter bij mekaar te brengen. Dit doen ze naar analogie van het Ikea concept, waar hedendaagse ontwerpen getoond worden in de leefruimte waar ze terecht moeten komen. Designer Days Gent stelt zijn parcours open voor heel wat disciplines zoals mode, interieur, accessoires, food, fotografie en grafisch werk. Wie zelf ook zijn huiskamer, winkel of ontwerpen wil inschrijven, kan dat op de website van Designer Days Gent. (RDM)