De Deco & Design special van Knack Weekend ligt vanaf vandaag in de rekken. Dit is wat u mag verwachten:

Zomers wonen in weekendhuisjes: een openklapbaar hutje op een klif in Nieuw-Zeeland, een hoogst persoonlijke cottage in Knokke of een zeer charmante rommelige chalet in de Vlaamse bossen. Het doel van al de tijdelijke bewoners is telkens hetzelfde: even weg, ontsnappen.

Het laatste meubelnieuws uit Milaan, dat eigenlijk helemaal niet over meubels gaat, maar over het streven naar een betere wereld. Dat is meteen ook het thema van het dubbelgesprek met de twee grandes dames van het design: journaliste Alice Rawsthorn en curator Paola Antonelli. Kan design de wereld redden? "Ja", zeggen zij.

En Alain Coumont van Le Pain Quotidien smeerde broodjes en wij keken ernaar: 4 frisse en originele receptjes.

De Deco & Design special van Knack Weekend ligt vanaf vandaag in de rekken. Dit is wat u mag verwachten:Zomers wonen in weekendhuisjes: een openklapbaar hutje op een klif in Nieuw-Zeeland, een hoogst persoonlijke cottage in Knokke of een zeer charmante rommelige chalet in de Vlaamse bossen. Het doel van al de tijdelijke bewoners is telkens hetzelfde: even weg, ontsnappen. Het laatste meubelnieuws uit Milaan, dat eigenlijk helemaal niet over meubels gaat, maar over het streven naar een betere wereld. Dat is meteen ook het thema van het dubbelgesprek met de twee grandes dames van het design: journaliste Alice Rawsthorn en curator Paola Antonelli. Kan design de wereld redden? "Ja", zeggen zij. En Alain Coumont van Le Pain Quotidien smeerde broodjes en wij keken ernaar: 4 frisse en originele receptjes.