De Invasie van Antwerpen komst steeds dichterbij: op 23 en 24 maart neemt creatief talent de stad in handen en kan je bij De Invasie terecht voor unieke designs van jong ontwerperstalent.

Op 23 en 24 maart zal De Invasie plaatsvinden in het voormalig etnografisch museum aan de Suikerrui. Het is de eerste keer dat De Invasie zal plaatsvinden in Antwerpen en het is meteen ook de grootste stad waar het evenement al ooit georganiseerd werd.

Het belooft een bruisend weekend te worden: meer dan 65 ontwerpers uit de creatieve industrie van België en Nederland stellen hun ontwerpen voor, maar ook drie scholen en tal van creatieve partners maken het evenement op punt. De 'strijders' komen uit heel wat verschillende disciplines: mode, interieur, fotografie, illustratie, kids, accessoires, keramiek, juwelen, enzovoort. Voorbeelden van strijders zijn Lore Van Keer (juwelen), Gewoon Lies (modelabel) en Va-Tout (accessoires).De jury koos uit meer dan 250 geïnteresseerden 65 ontwerpers, waarvan 30 nooit eerder hun werk op De Invasie hebben aangeboden. Kortom, er valt voor de bezoekers heel wat moois te ontdekken.

Voor de editie in Antwerpen ging de organisatie van De Invasie, dat een platform wil creëren voor jonge ontwerpers, op zoek naar aanstormende jonge organisaties. 'Polymagie' is een van die jonge kunstenaarscollectieven die een stuk van de locatie zal bezetten, net als de creatieve studio HEISME. Deze laatste creatieve bende duikt onder in de wereld van de digitale beleving op #DIVA.

Toegang tot De Invasie is gratis. Meer informatie over het evenement en het uitgebreide programma kan je terugvinden op www.deinvasievanantwerpen.be.

Laura Van Roey

De Invasie van Antwerpen komst steeds dichterbij: op 23 en 24 maart neemt creatief talent de stad in handen en kan je bij De Invasie terecht voor unieke designs van jong ontwerperstalent. Op 23 en 24 maart zal De Invasie plaatsvinden in het voormalig etnografisch museum aan de Suikerrui. Het is de eerste keer dat De Invasie zal plaatsvinden in Antwerpen en het is meteen ook de grootste stad waar het evenement al ooit georganiseerd werd. Het belooft een bruisend weekend te worden: meer dan 65 ontwerpers uit de creatieve industrie van België en Nederland stellen hun ontwerpen voor, maar ook drie scholen en tal van creatieve partners maken het evenement op punt. De 'strijders' komen uit heel wat verschillende disciplines: mode, interieur, fotografie, illustratie, kids, accessoires, keramiek, juwelen, enzovoort. Voorbeelden van strijders zijn Lore Van Keer (juwelen), Gewoon Lies (modelabel) en Va-Tout (accessoires).De jury koos uit meer dan 250 geïnteresseerden 65 ontwerpers, waarvan 30 nooit eerder hun werk op De Invasie hebben aangeboden. Kortom, er valt voor de bezoekers heel wat moois te ontdekken. Voor de editie in Antwerpen ging de organisatie van De Invasie, dat een platform wil creëren voor jonge ontwerpers, op zoek naar aanstormende jonge organisaties. 'Polymagie' is een van die jonge kunstenaarscollectieven die een stuk van de locatie zal bezetten, net als de creatieve studio HEISME. Deze laatste creatieve bende duikt onder in de wereld van de digitale beleving op #DIVA. Toegang tot De Invasie is gratis. Meer informatie over het evenement en het uitgebreide programma kan je terugvinden op www.deinvasievanantwerpen.be.Laura Van Roey