Geen lange wachtrijen of jengelende kinderen bij 'Supermarkt Shopping', maar een originele dansvoorstelling die de kinderen meeneemt voor een supermarktavontuur. De dansers van 'keski.e.space' nemen de kinderen op sleeptouw voor een winkeltocht, die hen meevoert naar de andere kant van de supermarkt.

In kleine groepjes maken de kinderen een wandeling door de supermarkt en ontmoeten onderweg zes dansers. Alles lijkt plots anders: de geluiden uit de luidsprekertjes, de winkelkarretjes en de rolband aan de kassa. De supermarkt verandert in het ideale speelterrein voor de dansers. Choreografe Alexandra Meijer liet zich inspireren door de alledaagse situaties die zich afspelen tussen de winkelrekken in de supermarkt. Hedendaagse dans wordt op deze manier heel erg herkenbaar en toegankelijk voor iedereen.

Door de grote belangstelling wordt de voorstelling 'Supermarkt Shopping' hernomen in de Carrefour-winkels van Schoten en Sint-Pieters-Leeuw.

Annelien Boens

Supermarkt Shopping / di 24 & woe 25 ma om 10u30 en 13u30: Carrefour Schoten / di 12 & za 16 mei om 11u en 13u30: Carrefour Sint-Pieters-Leeuw

Geen lange wachtrijen of jengelende kinderen bij 'Supermarkt Shopping', maar een originele dansvoorstelling die de kinderen meeneemt voor een supermarktavontuur. De dansers van 'keski.e.space' nemen de kinderen op sleeptouw voor een winkeltocht, die hen meevoert naar de andere kant van de supermarkt.In kleine groepjes maken de kinderen een wandeling door de supermarkt en ontmoeten onderweg zes dansers. Alles lijkt plots anders: de geluiden uit de luidsprekertjes, de winkelkarretjes en de rolband aan de kassa. De supermarkt verandert in het ideale speelterrein voor de dansers. Choreografe Alexandra Meijer liet zich inspireren door de alledaagse situaties die zich afspelen tussen de winkelrekken in de supermarkt. Hedendaagse dans wordt op deze manier heel erg herkenbaar en toegankelijk voor iedereen. Door de grote belangstelling wordt de voorstelling 'Supermarkt Shopping' hernomen in de Carrefour-winkels van Schoten en Sint-Pieters-Leeuw.Annelien BoensSupermarkt Shopping / di 24 & woe 25 ma om 10u30 en 13u30: Carrefour Schoten / di 12 & za 16 mei om 11u en 13u30: Carrefour Sint-Pieters-Leeuw