In onderstaande video kan je zien hoe de journalist op een gegeven moment aan de geestelijke leider vraagt of er een 15e reïncarnatie van de dalai lama zal komen en zoja; of die dan ook vrouwelijk kan zijn.

Tenzin Gyatso (zijn geboortenaam) zag geen graten in een vrouwelijke dalai lama. "Een vrouw is biologisch gezien meer geschikt om affectie en medeleven te tonen", vond hij. "Ik vind dat we in de woelige wereld van vandaag vrouwen belangrijkere rollen moeten toebedelen."

Maar dan voegde de geestelijke er nog aan toe dat deze vrouwelijke dalai lama wel "een heel mooi gezicht moet hebben". "Anders is het zinloos."

Het moet geschreven dat de man wel een bijzonder brede grijns op zijn gezicht had en er een lachje aan zijn keel ontsnapte toen hij dit meedeelde. Bovendien heeft hij de opmerking al een paar keer eerder gemaakt, waardoor het lijkt alsof dit zijn (toegegeven: bijzonder Dalai Lame) standaardgrap is voor een vraag die hij ondertussen echt wel is beu gehoord.

In onderstaande video kan je zien hoe de journalist op een gegeven moment aan de geestelijke leider vraagt of er een 15e reïncarnatie van de dalai lama zal komen en zoja; of die dan ook vrouwelijk kan zijn. Tenzin Gyatso (zijn geboortenaam) zag geen graten in een vrouwelijke dalai lama. "Een vrouw is biologisch gezien meer geschikt om affectie en medeleven te tonen", vond hij. "Ik vind dat we in de woelige wereld van vandaag vrouwen belangrijkere rollen moeten toebedelen." Maar dan voegde de geestelijke er nog aan toe dat deze vrouwelijke dalai lama wel "een heel mooi gezicht moet hebben". "Anders is het zinloos." Het moet geschreven dat de man wel een bijzonder brede grijns op zijn gezicht had en er een lachje aan zijn keel ontsnapte toen hij dit meedeelde. Bovendien heeft hij de opmerking al een paar keer eerder gemaakt, waardoor het lijkt alsof dit zijn (toegegeven: bijzonder Dalai Lame) standaardgrap is voor een vraag die hij ondertussen echt wel is beu gehoord.