Op dinsdag 30 oktober zetten verschillende Belgische webshops zichzelf in de kijker en zijn er speciale online promoties en acties bij 140 deelnemende webshops.

30 oktober vieren de Belgische webshops feest. Op deze dag zetten ze zichzelf in de kijker en willen ze hun klanten extra verwennen. Het doel van deze dag is om mensen nog meer te laten kennismaken met het landschap van de Belgische e-commerce. De 'Dag van de Webshop' wordt voor de tweede keer georganiseerd door Conversics, een Belgisch onlinemarketingbureau voor webshops en de webbouwer Procurios.

De klanten worden verwend
De webshops organiseren op deze dag speciale acties die enkel geldig zijn op de 'Dag van de Webshop'. Op de website van het initiatief kan je de deelnemende webshops terugvinden, maar de deelnemende shops zullen ook te herkennen zijn aan de 'Dag van de Webshop'-boodschap op hun website.

Enkele voorbeelden van deelnemende webshops zijn Essentiel, die een gratis sleutelhanger geeft bij elke bestelling, Zeb en Ici Paris XL. In totaal zijn er 140 Belgische webshops die speciale acties organiseren op de 'Dag van de Webshop'. Op die manier kan je een dagje voordelig shoppen en hoef je er de deur niet voor uit. (LVR)

Meer informatie: www.dagvandewebshop.be

Op dinsdag 30 oktober zetten verschillende Belgische webshops zichzelf in de kijker en zijn er speciale online promoties en acties bij 140 deelnemende webshops. 30 oktober vieren de Belgische webshops feest. Op deze dag zetten ze zichzelf in de kijker en willen ze hun klanten extra verwennen. Het doel van deze dag is om mensen nog meer te laten kennismaken met het landschap van de Belgische e-commerce. De 'Dag van de Webshop' wordt voor de tweede keer georganiseerd door Conversics, een Belgisch onlinemarketingbureau voor webshops en de webbouwer Procurios. De klanten worden verwend De webshops organiseren op deze dag speciale acties die enkel geldig zijn op de 'Dag van de Webshop'. Op de website van het initiatief kan je de deelnemende webshops terugvinden, maar de deelnemende shops zullen ook te herkennen zijn aan de 'Dag van de Webshop'-boodschap op hun website. Enkele voorbeelden van deelnemende webshops zijn Essentiel, die een gratis sleutelhanger geeft bij elke bestelling, Zeb en Ici Paris XL. In totaal zijn er 140 Belgische webshops die speciale acties organiseren op de 'Dag van de Webshop'. Op die manier kan je een dagje voordelig shoppen en hoef je er de deur niet voor uit. (LVR) Meer informatie: www.dagvandewebshop.be