Lingerie van Marlies Dekkers is voor durvers. Britney Spears bijvoorbeeld is fan. Zij droeg tijdens optredens al meermaals creaties van de Nederlandse ontwerpster. Wel laat de Britse popzangeres ze meestal nog aanpassen aan haar persoonlijke smaak. Dat kan u nu ook. Al moet u het wel zelf doen. Want de ontwerpster daagt haar klanten uit met een van haar bh's aan de slag te gaan en daarbij de fantasie de vrije loop te laten.

De maker van het winnende ontwerp krijgt twee tickets voor het concert van Britney Spears op 9 juli in Antwerpen, overnacht in een luxehotel in de Scheldestad en wordt als VIP ontvangen in de Marlies Dekkers-store in Rotterdam. De winnares mag daar dan ook twee gratis setjes kiezen uit de jongste collectie.

Stuur een digitale foto van uw ontwerp voor 1 juli naar photocontest@marliesdekkers.com. Marlies Dekkers kiest persoonlijk de winnaar.

Ann Heylens.

Lingerie van Marlies Dekkers is voor durvers. Britney Spears bijvoorbeeld is fan. Zij droeg tijdens optredens al meermaals creaties van de Nederlandse ontwerpster. Wel laat de Britse popzangeres ze meestal nog aanpassen aan haar persoonlijke smaak. Dat kan u nu ook. Al moet u het wel zelf doen. Want de ontwerpster daagt haar klanten uit met een van haar bh's aan de slag te gaan en daarbij de fantasie de vrije loop te laten.De maker van het winnende ontwerp krijgt twee tickets voor het concert van Britney Spears op 9 juli in Antwerpen, overnacht in een luxehotel in de Scheldestad en wordt als VIP ontvangen in de Marlies Dekkers-store in Rotterdam. De winnares mag daar dan ook twee gratis setjes kiezen uit de jongste collectie. Stuur een digitale foto van uw ontwerp voor 1 juli naar photocontest@marliesdekkers.com. Marlies Dekkers kiest persoonlijk de winnaar.Ann Heylens.