Op De Bonte Fabriek in Sint-Niklaas kan je vandaag 'live' kennismaken met verschillende webwinkels. Hier kan je terecht voor leuke kleertje, juweeltjes en véél meer.

De Bonte Fabriek brengt verschillende webshop, uit België en Nederland, samen onder één dak. Het is een soort van weekendmarkt in het Bau-Huis in Sint-Niklaas. Hier vind je vooral originele spullen, gaande van kleding, design, speelgoed, schoenen, stoffen en interieurspullen. We geven u alvast enkele standhouders mee. Zo zal Bambiblauw stoffen aanbieden, Cozette* biedt haar zelfgemaakte lampenkappen met wisselbare hoes aan, maar er zijn ook verschillende webshops die kinderkleding aanbieden, waaronder Kiddiffit en Kids Department. Ook Elles de Koe, die we kennen uit het programma 'De Designers' op VTM, zal een stand hebben waar ze haar, in België geproduceerde, vrouwenkleding verkoopt. Een volledige lijst van de deelnemende webshops kan je hier terugvinden.

Voor wie tussen al dat shoppen even wil uitrusten is er een koffiebar, cavabar, maar je kan ook genieten van lekkere cupcakes en hapjes.

De Bonte Fabriek vindt plaats in het Bau-Huis in Sint-Niklaas van 10 tot 17 uur. Inkom: 1 euro. Meer informatie via www.debontefabriek.be

(LVR)

Op De Bonte Fabriek in Sint-Niklaas kan je vandaag 'live' kennismaken met verschillende webwinkels. Hier kan je terecht voor leuke kleertje, juweeltjes en véél meer. De Bonte Fabriek brengt verschillende webshop, uit België en Nederland, samen onder één dak. Het is een soort van weekendmarkt in het Bau-Huis in Sint-Niklaas. Hier vind je vooral originele spullen, gaande van kleding, design, speelgoed, schoenen, stoffen en interieurspullen. We geven u alvast enkele standhouders mee. Zo zal Bambiblauw stoffen aanbieden, Cozette* biedt haar zelfgemaakte lampenkappen met wisselbare hoes aan, maar er zijn ook verschillende webshops die kinderkleding aanbieden, waaronder Kiddiffit en Kids Department. Ook Elles de Koe, die we kennen uit het programma 'De Designers' op VTM, zal een stand hebben waar ze haar, in België geproduceerde, vrouwenkleding verkoopt. Een volledige lijst van de deelnemende webshops kan je hier terugvinden. Voor wie tussen al dat shoppen even wil uitrusten is er een koffiebar, cavabar, maar je kan ook genieten van lekkere cupcakes en hapjes. De Bonte Fabriek vindt plaats in het Bau-Huis in Sint-Niklaas van 10 tot 17 uur. Inkom: 1 euro. Meer informatie via www.debontefabriek.be (LVR)