In Specht Studio zal geregeld nieuw werk van binnen- en buitenlands talent worden voorgesteld. Gegadigden kunnen de werken komen bewonderen en aankopen. Specht Studio ontsproot aan het brein van Stephanie Specht, die als grafisch ontwerpster, illustratrice en print designer haar strepen al verdiende.

Ze gaat steeds op zoek naar een leuke manier om in contact te staan met haar publiek. Specht scheert momenteel hoge toppen met werk voor onder andere 'Picture Room' galerie in New York en de gloednieuwe design e-shop 'Bezar'.

Je kan haar ook kennen van het boekontwerp voor 'Ugly Belgian Houses' .

Benieuwd?

Specht Studio opent de deuren voor het publiek op zondag 12 april tijdens een 'open day'. Dan kunnen nieuwsgierigen van 11u tot 18u een kijkje komen nemen. Er zal die dag nieuw werk van Stephanie worden tentoongesteld en liefhebbers van grafisch werk kunnen er ook enkele grafische pareltjes kopen. Als extraatje lanceert Specht Studio die dag een limited 'Almöst Summer' sweater en totebag collectie. Het eenvoudige ontwerp werd gemaakt in samenwerking met haar vriend Yannick Vermeire, om de grijze winterdagen op te vrolijken.

Praktisch

Meer info en projecten op www.stephaniespecht.com en via instagram.com/spechtstudio.

Specht Studio

Leningstraat 19-21

2140 Borgerhout

(LP)

In Specht Studio zal geregeld nieuw werk van binnen- en buitenlands talent worden voorgesteld. Gegadigden kunnen de werken komen bewonderen en aankopen. Specht Studio ontsproot aan het brein van Stephanie Specht, die als grafisch ontwerpster, illustratrice en print designer haar strepen al verdiende. Ze gaat steeds op zoek naar een leuke manier om in contact te staan met haar publiek. Specht scheert momenteel hoge toppen met werk voor onder andere 'Picture Room' galerie in New York en de gloednieuwe design e-shop 'Bezar'. Je kan haar ook kennen van het boekontwerp voor 'Ugly Belgian Houses' .Benieuwd? (LP)