Vrijwel elke enfant terrible bezit de bekende kleurige sneaker van Converse. Zij kwamen nu op het idee om de standaard sneaker van in de jaren zeventig terug te doen heropleven. Wanneer vroeger de All Stars alleen gedragen werd door rockerboys, basketballegendes en skateboarders is deze schoen uitgegroeid tot een van dé essentials in je schoenenkast.

Terug in de tijdOp het eerste zicht zal je niet veel verschil merken, maar het arendsoog van echte verzamelaars en jarenlange fans zal geen twee keer moeten blinken. De 1970's Chuck Taylor All Star heeft een iets hogere rubberen zool en vintage details zoals het kenteken op de hielen.

De Converse First String Standards collectie geeft de eerste originele kleuren opnieuw uit. De kleuren sunflower en crimson (ofwel donkerrood) zullen in april te koop zijn. De originele zwart en witte All Stars zijn vanaf 1 maart 2013 verkrijgbaar. (JJ)

Vrijwel elke enfant terrible bezit de bekende kleurige sneaker van Converse. Zij kwamen nu op het idee om de standaard sneaker van in de jaren zeventig terug te doen heropleven. Wanneer vroeger de All Stars alleen gedragen werd door rockerboys, basketballegendes en skateboarders is deze schoen uitgegroeid tot een van dé essentials in je schoenenkast. Terug in de tijdOp het eerste zicht zal je niet veel verschil merken, maar het arendsoog van echte verzamelaars en jarenlange fans zal geen twee keer moeten blinken. De 1970's Chuck Taylor All Star heeft een iets hogere rubberen zool en vintage details zoals het kenteken op de hielen. De Converse First String Standards collectie geeft de eerste originele kleuren opnieuw uit. De kleuren sunflower en crimson (ofwel donkerrood) zullen in april te koop zijn. De originele zwart en witte All Stars zijn vanaf 1 maart 2013 verkrijgbaar. (JJ)