Slecht nieuws voor de diehard fans van de selfiestick, goed nieuws voor zij die weigeren hun haar te wassen op een festival en willen genieten van muziek. Het regelement van Coachella bant namelijk deze uiterst handige apparaatjes. Op die manier wordt niemand in z'n oog geraakt en wordt de concertervaring niet verpest voor omstaanders. Het wordt ook moeilijker om opnames te maken van concerten zonder uitstekende stok.

Opvallend is dat ze ook narcisten verbieden. We betwijfelen of ze dit echt zullen controleren, maar wij raden in ieder geval aan om Instagram goed in de gaten te houden en zo overtreders bij de kraag te vatten.

California is natuurlijk de ideale locatie om een gebruind vel en hippe festivalmode via een selfie te vereeuwigen. Duckfaces op de gevoelige plaat vastleggen zal dus ouderwetse manier moeten gebeuren, zonder selfiestick.

Ook je geliefde huisdier moet je thuis laten en zelfs de teddybeer waar je als sinds je geboorte mee slaapt wordt verboden. Bloemenkronen, bikini's, make-up en zonnebrillen zijn voorlopig nog wel toegestaan, dus zij die willen paraderen op de festivalweide kunnen nog steeds hun hartje ophalen.

Het Ulta Music Festival in Miami verbiedt ook selfie sticks. Via Twitter lieten ze weten dat de apparaten worden afgenomen en dat de gebruikers worden uitgelachen. Een ideale straf voor narcisten lijkt ons. (LP)

Slecht nieuws voor de diehard fans van de selfiestick, goed nieuws voor zij die weigeren hun haar te wassen op een festival en willen genieten van muziek. Het regelement van Coachella bant namelijk deze uiterst handige apparaatjes. Op die manier wordt niemand in z'n oog geraakt en wordt de concertervaring niet verpest voor omstaanders. Het wordt ook moeilijker om opnames te maken van concerten zonder uitstekende stok. Opvallend is dat ze ook narcisten verbieden. We betwijfelen of ze dit echt zullen controleren, maar wij raden in ieder geval aan om Instagram goed in de gaten te houden en zo overtreders bij de kraag te vatten. California is natuurlijk de ideale locatie om een gebruind vel en hippe festivalmode via een selfie te vereeuwigen. Duckfaces op de gevoelige plaat vastleggen zal dus ouderwetse manier moeten gebeuren, zonder selfiestick. Ook je geliefde huisdier moet je thuis laten en zelfs de teddybeer waar je als sinds je geboorte mee slaapt wordt verboden. Bloemenkronen, bikini's, make-up en zonnebrillen zijn voorlopig nog wel toegestaan, dus zij die willen paraderen op de festivalweide kunnen nog steeds hun hartje ophalen. Het Ulta Music Festival in Miami verbiedt ook selfie sticks. Via Twitter lieten ze weten dat de apparaten worden afgenomen en dat de gebruikers worden uitgelachen. Een ideale straf voor narcisten lijkt ons. (LP)