Club 69 in Gent bestaat dit weekend twee jaar en dat kan niet zomaar voorbij gaan. Nationale en internationale gasten uit de dj-wereld zullen het weekend opleuken, volledig in Club 69 stijl.

De Gentse club heeft in zijn kort bestaan al heel wat prestaties verwezenlijkt. Zo werden ze verkozen tot 2e beste club van België door de Red Bull Electropedia Awards en mochten ze wereldwijd de 2e plaats in de Architizer A+ Awards voor het beste club design in ontvangst nemen. Daarnaast hebben ze het voorbije jaar enkele nieuwe concepten gelanceerd met Nächtvøgels, Matterhorn, Love Matters, Quartz en Discotek.

Om hun tweejarig bestaan te vieren, werden er nationale en internationale gasten uitgenodigd waaronder Infinity Ink, 2MandyDj's, Duke Dumont, Lauer, The Magician en Pete Herbert. Het weekend wordt ingezet op vrijdag 19 april vanaf 19u30 met een casual apéro moment op het Kramersplein waar ook de gloednieuwe Bar Jan Cremer is geopend. Aansluitend volgt op de Oude Beestenmarkt een feest in ware Club 69 stijl met de funky tunes van Thang, Monsieur Moustache en Guy-Ohm.

Zaterdag 20 april wordt het weekend afgesloten met de internationale guest Dusky, gekend van onder andere 'Flo Jam' en 'Nobody else'. (RDM)

Club 69: Oude Beestenmarkt 5, Gent.

Bar Jan Cremer: Kramersplein 5, 9000 Gent.

Club 69 in Gent bestaat dit weekend twee jaar en dat kan niet zomaar voorbij gaan. Nationale en internationale gasten uit de dj-wereld zullen het weekend opleuken, volledig in Club 69 stijl. De Gentse club heeft in zijn kort bestaan al heel wat prestaties verwezenlijkt. Zo werden ze verkozen tot 2e beste club van België door de Red Bull Electropedia Awards en mochten ze wereldwijd de 2e plaats in de Architizer A+ Awards voor het beste club design in ontvangst nemen. Daarnaast hebben ze het voorbije jaar enkele nieuwe concepten gelanceerd met Nächtvøgels, Matterhorn, Love Matters, Quartz en Discotek. Om hun tweejarig bestaan te vieren, werden er nationale en internationale gasten uitgenodigd waaronder Infinity Ink, 2MandyDj's, Duke Dumont, Lauer, The Magician en Pete Herbert. Het weekend wordt ingezet op vrijdag 19 april vanaf 19u30 met een casual apéro moment op het Kramersplein waar ook de gloednieuwe Bar Jan Cremer is geopend. Aansluitend volgt op de Oude Beestenmarkt een feest in ware Club 69 stijl met de funky tunes van Thang, Monsieur Moustache en Guy-Ohm. Zaterdag 20 april wordt het weekend afgesloten met de internationale guest Dusky, gekend van onder andere 'Flo Jam' en 'Nobody else'. (RDM)