Kunstenares Clotilde Ancarani exposeert haar werken bij Francis Ferent in Brussel.

De in de Verenigde Staten geboren Clotilde Ancarani met Belgische roots, woont en werkt momenteel in Brussel. Nog tot 16 mei stelt ze er haar werken tentoon in de Super store van Francis Ferent aan de Louisalaan in Brussel.

Op de kledingrekken en in de etalage, versmelten haar schilderijen en sculpturen perfect met het modieus textiel van merken zoals Prada, Miu miu en Paul Smith. In haar werken probeert de artieste verscheidene sterke vrouwelijke elementen aan bod te laten komen. Ze ontwierp verschillende uitingen van de vrouwelijkheid zoals de bronzen jurken, bloemen en pluimen. Via haar kunst probeert ze te zeggen dat ook in de kunstwereld vrouwen hun mannetje kunnen staan.

Ruth Vanden Berghe

Te bezichtigen in de Louizalaan 60, Brussel.

Kunstenares Clotilde Ancarani exposeert haar werken bij Francis Ferent in Brussel.De in de Verenigde Staten geboren Clotilde Ancarani met Belgische roots, woont en werkt momenteel in Brussel. Nog tot 16 mei stelt ze er haar werken tentoon in de Super store van Francis Ferent aan de Louisalaan in Brussel.Op de kledingrekken en in de etalage, versmelten haar schilderijen en sculpturen perfect met het modieus textiel van merken zoals Prada, Miu miu en Paul Smith. In haar werken probeert de artieste verscheidene sterke vrouwelijke elementen aan bod te laten komen. Ze ontwierp verschillende uitingen van de vrouwelijkheid zoals de bronzen jurken, bloemen en pluimen. Via haar kunst probeert ze te zeggen dat ook in de kunstwereld vrouwen hun mannetje kunnen staan.Ruth Vanden BergheTe bezichtigen in de Louizalaan 60, Brussel.