Dat de topmodellen uit de jaren '90 aan een come back bezig zijn, valt niet meer te ontkennen. Na Linda Evangelista, Naomi Campbell en Claudia Schiffer, is het de beurt aan Christy Turlington om Yves Saint Laurent te vertegenwoordigen. Zij wordt het gezicht van de herfst-wintercampagne 2009-2010.

Artistiek directeur Stefano Pilati zocht het Nederlandse fotografenduo Inez Van Lamsweerde et Vinoodh Matadin aan voor de fototshoot met Turlington. De Amerikaanse werd dit jaar veertig en verwierf vooral bekendheid als gezicht van Calvin Klein.

Ann Heylens.

Dat de topmodellen uit de jaren '90 aan een come back bezig zijn, valt niet meer te ontkennen. Na Linda Evangelista, Naomi Campbell en Claudia Schiffer, is het de beurt aan Christy Turlington om Yves Saint Laurent te vertegenwoordigen. Zij wordt het gezicht van de herfst-wintercampagne 2009-2010. Artistiek directeur Stefano Pilati zocht het Nederlandse fotografenduo Inez Van Lamsweerde et Vinoodh Matadin aan voor de fototshoot met Turlington. De Amerikaanse werd dit jaar veertig en verwierf vooral bekendheid als gezicht van Calvin Klein. Ann Heylens.