De CFDA/Vogue Fashion Fund heeft enkele nieuwe winnaars van de CFDA Awards aangekondigd. Dat meldt Fashionista.

De grote prijs van 300.000 dollar en een stage bij een prestigieuze naam in de modewereld ging naar Greg Chait die het modelabel The Elder Statesman vijf jaar geleden heeft opgericht. Hij werkt voor zijn kledijcollecties liefst met luxueuze stoffen zoals kasjmier en ontwerpt ook dekens en knitwear.

Met deze prijs laat hij andere talenten als SUNO, Wes Gordon en Sofia Sizzi achter zich. Op de tweede en derde plaats staan Jennifer Meyer Maguire van Jennifer Meyer en Tabitha Simmons, zij ontvangen elk 100.000 dollar. Chait is nog geen bekende naam bij het grote publiek, maar we voorspellen dat dat niet lang meer zal duren. (RDM)

De CFDA/Vogue Fashion Fund heeft enkele nieuwe winnaars van de CFDA Awards aangekondigd. Dat meldt Fashionista.De grote prijs van 300.000 dollar en een stage bij een prestigieuze naam in de modewereld ging naar Greg Chait die het modelabel The Elder Statesman vijf jaar geleden heeft opgericht. Hij werkt voor zijn kledijcollecties liefst met luxueuze stoffen zoals kasjmier en ontwerpt ook dekens en knitwear. Met deze prijs laat hij andere talenten als SUNO, Wes Gordon en Sofia Sizzi achter zich. Op de tweede en derde plaats staan Jennifer Meyer Maguire van Jennifer Meyer en Tabitha Simmons, zij ontvangen elk 100.000 dollar. Chait is nog geen bekende naam bij het grote publiek, maar we voorspellen dat dat niet lang meer zal duren. (RDM)