Het doel van iO Tillett Wright is om 10.000 mensen te fotograferen die zichzelf als niet 100% hetero omschrijven. 'Ik wil het bewustzijn vergroten rond het bredere seksuele spectrum. We willen verhalen vertellen van mensen uit de LGBTQ-gemeenschap en zo de grenzen tussen homoseksueel, trans, heteroseksueel en andere seksuele voorkeuren neerhalen.'

Ook Lily-Rose Depp, dochter van Vanessa Paradis en Johnny Depp, doet mee aan de campagne. Ze ziet zichzelf niet als honderd procent hetero en wil het project van haar vriendin steunen. De fotografe deelde via Instagram een foto van hen om het nieuws aan te kondigen.

Voor meer info over iO Tillett Wright.

Het doel van iO Tillett Wright is om 10.000 mensen te fotograferen die zichzelf als niet 100% hetero omschrijven. 'Ik wil het bewustzijn vergroten rond het bredere seksuele spectrum. We willen verhalen vertellen van mensen uit de LGBTQ-gemeenschap en zo de grenzen tussen homoseksueel, trans, heteroseksueel en andere seksuele voorkeuren neerhalen.' Ook Lily-Rose Depp, dochter van Vanessa Paradis en Johnny Depp, doet mee aan de campagne. Ze ziet zichzelf niet als honderd procent hetero en wil het project van haar vriendin steunen. De fotografe deelde via Instagram een foto van hen om het nieuws aan te kondigen. Voor meer info over iO Tillett Wright.