Eerder dit jaar besloten Beyoncé, Salma Hayek en Frida Giannini, creatief directeur van Gucci, de krachten te bundelen om een nieuwe campagne te ontwikkelen voor 'Chime For Change'. Dit is een organisatie, opgericht door Gucci, die de kracht van vrouwen in de kijker willen plaatsen en pleit voor de gelijkheid tussen mannen en vrouwen. De drie strijdpunten van de organisatie zijn educatie, gezondheidszorg en gerechtigheid.

Kate Perry, Halle Berry, Blake Lively,...

Voor de nieuwe campagne hebben de drie dames een indrukwekkend lijstje van Hollywoodsterren samengebracht die willen meewerken aan dit initiatief. Onder meer Katy Perry, Halle Berry en Blake Lively praten over het recht op onderwijs en gerechtigheid voor elk meisje en elke vrouw. Bovendien bespreken de verschillende sterren over de kracht van sociale media. Zo zegt Halle Berry: "With a click of a button we can be connected around the world." Actrice Rachel Evan-Wood vult aan dat sociale media mensen dichter bij elkaar brengen.

Benefietconcert

Begin juni organiseert de organisatie een concert 'The Sound of Change Live' in het Twickenham Stadium in Londen. De hoofdact van de avond is het optreden van Beyoncé Knowles, maar ook Florence and the Machine, Haim, Rita Ora en Iggy Azalea zullen het beste van zichzelf geven op het podium. De beelden van het concert zullen getoond worden over de hele wereld om aandacht te vragen voor projecten die vrouwenrechten steunen.

(LVR)

Eerder dit jaar besloten Beyoncé, Salma Hayek en Frida Giannini, creatief directeur van Gucci, de krachten te bundelen om een nieuwe campagne te ontwikkelen voor 'Chime For Change'. Dit is een organisatie, opgericht door Gucci, die de kracht van vrouwen in de kijker willen plaatsen en pleit voor de gelijkheid tussen mannen en vrouwen. De drie strijdpunten van de organisatie zijn educatie, gezondheidszorg en gerechtigheid. Kate Perry, Halle Berry, Blake Lively,... Voor de nieuwe campagne hebben de drie dames een indrukwekkend lijstje van Hollywoodsterren samengebracht die willen meewerken aan dit initiatief. Onder meer Katy Perry, Halle Berry en Blake Lively praten over het recht op onderwijs en gerechtigheid voor elk meisje en elke vrouw. Bovendien bespreken de verschillende sterren over de kracht van sociale media. Zo zegt Halle Berry: "With a click of a button we can be connected around the world." Actrice Rachel Evan-Wood vult aan dat sociale media mensen dichter bij elkaar brengen. Benefietconcert Begin juni organiseert de organisatie een concert 'The Sound of Change Live' in het Twickenham Stadium in Londen. De hoofdact van de avond is het optreden van Beyoncé Knowles, maar ook Florence and the Machine, Haim, Rita Ora en Iggy Azalea zullen het beste van zichzelf geven op het podium. De beelden van het concert zullen getoond worden over de hele wereld om aandacht te vragen voor projecten die vrouwenrechten steunen. (LVR)