Vijf buitenlandse laatstejaarsstudenten van de Modeacademie in Antwerpen wilden maandag hun opleiding en verblijf in BelgiÃ"op een ludieke manier afsluiten. Ze zochten een unieke plek om hun creaties voor te stellen en hun oog viel op een 'lost highway', een onafgewerkte en bijgevolg nooit gebruikte brug in Brecht, naast de autosnelweg A1/E19 Antwerpen-Breda. Ze doopten die om tot de perfecte instant-catwalk.

Onder begeleiding van de studenten defileerden tien modellen op de rand van de brug met de skyline van Antwerpen op de achtergrond. Dat leverde dit leuke beeld op.

Ann Heylens.

Bekijk de defilés van de Modeacademie Antwerpen ook via Catwalk Weekend..

Vijf buitenlandse laatstejaarsstudenten van de Modeacademie in Antwerpen wilden maandag hun opleiding en verblijf in BelgiÃ"op een ludieke manier afsluiten. Ze zochten een unieke plek om hun creaties voor te stellen en hun oog viel op een 'lost highway', een onafgewerkte en bijgevolg nooit gebruikte brug in Brecht, naast de autosnelweg A1/E19 Antwerpen-Breda. Ze doopten die om tot de perfecte instant-catwalk. Onder begeleiding van de studenten defileerden tien modellen op de rand van de brug met de skyline van Antwerpen op de achtergrond. Dat leverde dit leuke beeld op. Ann Heylens. Bekijk de defilés van de Modeacademie Antwerpen ook via Catwalk Weekend..