De zin "oh no she didn't" valt hier regelmatig op de redactievloer, maar toen we het nieuws kregen dat Kim Kardashian een witte kitten in huis had genomen waren zelfs wij sprakeloos. Gaat miss Kardashian hier openlijk de battle aan met Karl Lagerfeld, een man die sowieso al niet bijzonder te spreken was van het valsbruingebakken gezusterte? Het katje, dat Kardashian naar aanleiding van lief Kanye Wests nieuwe single 'Mercy' heeft gedoopt, heeft immers zeer veel weg van Karl Lagerfelds hartedief Choupette. Dat is vragen om een catfight!

Voorlopig blijven de klauwtjes nog ingetrokken maar wij stellen alvast de spelers aan u voor.

Team Mercy Mercy is wat je noemt standaard mooi, het type kat dat op postkaartjes staat wat van haar een beetje een cliché maakt. De kitten is ook enkele maanden jonger, en dus schattiger, dan Choupette, wat haar aanzienlijk meer stemmen zal geven. Aangezien Kim niet vies is van een accessoire of drie, vier is de kans ook groot dat we Mercy binnekort ook helemaal opgedost met linten en jurkjes te zien gaan krijgen op instagram (eerlijk; wij kijken nù al uit naar haar kerstoutfit).

Diezelfde verslaving voor accessoires zorgt er tegelijkertijd voor dat de kans groot is dat Kim haar Mercy eerder als accessoire zal behandelen; een leuke sleutelhanger voor haar Fendi, een pluizig kussen op haar smetteloze bankstel. Dat het diertje werkelijk verzorging, liefde, inentingen, voedsel en proper kattenzand nodig heeft zal zeer waarschijnlijk aan haar voorbijgaan, tenzij ze net als Karl enkele huishoudsters in dienst haalt om deze klusjes op te knappen. Toch verdient Mercy naar onze mening enkele medelijdenpunten.

Team Choupette Wat kan er meer gezegd; Choupette is de onvervalste kattenkoningin. Ze heeft haar eigen dagboek en twitteraccount en een vaste plek in Karl Lagerfeld's jet. Ze heeft een uitgesproken mening en een eigen willetje, precies wat van een kat een kat maakt. Dat maakt haar echter humeurig en bitchy, wat bij sommigen in het verkeerde keelgat kan schieten: ze is tenslotte slechts een kat!

Ze doet geen enkele poging zichzelf geliefd te maken, poseert enkel voor fotografen met het cv van Mario Testino en weigert van zichzelf een showdier te maken. Sympathiepunten zal Choupette dus niet halen, maar moest u geld inzetten op het gevecht weet dan dat C.Lagerfeld enkele weken langer tijd had om haar nagels te scherpen. Miauw! (KS)

De zin "oh no she didn't" valt hier regelmatig op de redactievloer, maar toen we het nieuws kregen dat Kim Kardashian een witte kitten in huis had genomen waren zelfs wij sprakeloos. Gaat miss Kardashian hier openlijk de battle aan met Karl Lagerfeld, een man die sowieso al niet bijzonder te spreken was van het valsbruingebakken gezusterte? Het katje, dat Kardashian naar aanleiding van lief Kanye Wests nieuwe single 'Mercy' heeft gedoopt, heeft immers zeer veel weg van Karl Lagerfelds hartedief Choupette. Dat is vragen om een catfight! Voorlopig blijven de klauwtjes nog ingetrokken maar wij stellen alvast de spelers aan u voor. Team Mercy Mercy is wat je noemt standaard mooi, het type kat dat op postkaartjes staat wat van haar een beetje een cliché maakt. De kitten is ook enkele maanden jonger, en dus schattiger, dan Choupette, wat haar aanzienlijk meer stemmen zal geven. Aangezien Kim niet vies is van een accessoire of drie, vier is de kans ook groot dat we Mercy binnekort ook helemaal opgedost met linten en jurkjes te zien gaan krijgen op instagram (eerlijk; wij kijken nù al uit naar haar kerstoutfit). Diezelfde verslaving voor accessoires zorgt er tegelijkertijd voor dat de kans groot is dat Kim haar Mercy eerder als accessoire zal behandelen; een leuke sleutelhanger voor haar Fendi, een pluizig kussen op haar smetteloze bankstel. Dat het diertje werkelijk verzorging, liefde, inentingen, voedsel en proper kattenzand nodig heeft zal zeer waarschijnlijk aan haar voorbijgaan, tenzij ze net als Karl enkele huishoudsters in dienst haalt om deze klusjes op te knappen. Toch verdient Mercy naar onze mening enkele medelijdenpunten. Team Choupette Wat kan er meer gezegd; Choupette is de onvervalste kattenkoningin. Ze heeft haar eigen dagboek en twitteraccount en een vaste plek in Karl Lagerfeld's jet. Ze heeft een uitgesproken mening en een eigen willetje, precies wat van een kat een kat maakt. Dat maakt haar echter humeurig en bitchy, wat bij sommigen in het verkeerde keelgat kan schieten: ze is tenslotte slechts een kat! Ze doet geen enkele poging zichzelf geliefd te maken, poseert enkel voor fotografen met het cv van Mario Testino en weigert van zichzelf een showdier te maken. Sympathiepunten zal Choupette dus niet halen, maar moest u geld inzetten op het gevecht weet dan dat C.Lagerfeld enkele weken langer tijd had om haar nagels te scherpen. Miauw! (KS)