Tijdens een recent interview in Harper's Bazaar Australia gaf de actrice te kennen dat de obsessie van journalisten met rode loperjurken te ver gaat. Ze wordt vrijwel nooit gevraagd naar haar filmrollen en de cameramannen of -vrouwen scannen haar lichaam van kop tot teen, zonder schaamte. 'O mijn god, het is maar een jurk,' roept de actrice uit in het interview.

'Vergeet niet waar het echt om draait'

'In de jaren dat ik over de rode loper wandel bij premières of prijsuitreikingen is er heel wat veranderd,' stelt ze. Die verandering is, volgens Blanchett, allesbehalve positief. 'Mensen lijken te vergeten dat actrices aanwezig zijn tijdens deze evenementen omwille van hun uitzonderlijke prestaties. Het is een fantastisch excuus om jezelf op te maken en plezier te beleven, maar laat ons niet vergeten waar het echt om gaat.'

What's next? Ondergoed en tampons?

Over de 'Mani Cam', een camera die enkel de manicure van de actrices in beeld brengt, is de actrice kort: 'Hoe intiem willen ze eigenlijk worden? Binnenkort vragen ze me om mijnondergoed te tonen of polsen ze welk merk tampons ik gebruik.' Ook Jennifer Aniston en Julianne Moore weigerden hun handen te tonen aan deze bizarre 'Mani Cam'. Tijdens deze opnames moeten actrices met hun vingers over een miniatuur rode loper wandelen. Niet iets waar iedereen voor te springen staat.

Sterk in haar schoenen

Het is niet de eerste keer dat Blanchett uithaalt naar dit soort interviewers. Toen de 'Glam Cam' van E! haar van boven tot onder volgde, vroeg ze 'doen jullie dit ook bij mannen?' In plaats van enkel te vragen welke designer haar heeft gekleed, hoopt Blanchett dat journalisten interesse tonen in de film waarin ze meespeelt.

Ook domme vragen over het trainen van een kat duldt de actrice niet, zoals je in onderstaande video kan ontdekken. (LP)

Tijdens een recent interview in Harper's Bazaar Australia gaf de actrice te kennen dat de obsessie van journalisten met rode loperjurken te ver gaat. Ze wordt vrijwel nooit gevraagd naar haar filmrollen en de cameramannen of -vrouwen scannen haar lichaam van kop tot teen, zonder schaamte. 'O mijn god, het is maar een jurk,' roept de actrice uit in het interview.'Vergeet niet waar het echt om draait''In de jaren dat ik over de rode loper wandel bij premières of prijsuitreikingen is er heel wat veranderd,' stelt ze. Die verandering is, volgens Blanchett, allesbehalve positief. 'Mensen lijken te vergeten dat actrices aanwezig zijn tijdens deze evenementen omwille van hun uitzonderlijke prestaties. Het is een fantastisch excuus om jezelf op te maken en plezier te beleven, maar laat ons niet vergeten waar het echt om gaat.' What's next? Ondergoed en tampons? Over de 'Mani Cam', een camera die enkel de manicure van de actrices in beeld brengt, is de actrice kort: 'Hoe intiem willen ze eigenlijk worden? Binnenkort vragen ze me om mijnondergoed te tonen of polsen ze welk merk tampons ik gebruik.' Ook Jennifer Aniston en Julianne Moore weigerden hun handen te tonen aan deze bizarre 'Mani Cam'. Tijdens deze opnames moeten actrices met hun vingers over een miniatuur rode loper wandelen. Niet iets waar iedereen voor te springen staat. Sterk in haar schoenen Het is niet de eerste keer dat Blanchett uithaalt naar dit soort interviewers. Toen de 'Glam Cam' van E! haar van boven tot onder volgde, vroeg ze 'doen jullie dit ook bij mannen?' In plaats van enkel te vragen welke designer haar heeft gekleed, hoopt Blanchett dat journalisten interesse tonen in de film waarin ze meespeelt. Ook domme vragen over het trainen van een kat duldt de actrice niet, zoals je in onderstaande video kan ontdekken. (LP)