Volgens Candace Bushnell, de geestelijke moeder van Sex and the City, had Carrie nooit met Mr. Big mogen eindigen in de serie. Dat verklaart ze in een interview aan The Daily Beast.

Candace Bushnell is de schrijfster van het boek 'Sex and the City' waarop de gelijknamige tv-serie gebaseerd is. Ze schreef het boek met haarzelf in de hoofdrol en is dus eigenlijk de originele Carrie. In een interview beweert ze dat Carrie nooit met Mr. Big zou mogen eindigen. "In het echte leven zouden vrouwen nooit met zo'n man verder gaan, en als het wel zo is zijn ze meestal gescheiden na een jaar", aldus Bushnell. "Mr. Big had bindingsangst maar de kijkers hebben er in hun hoofd een romantisch liefdesverhaal van gemaakt."

Ook de tweede 'Sex and the City' film zou er helemaal anders hebben uitgezien als het van Bushnell afhing. Zo zou Carrie niet langer werken als schrijfster, maar zag ze haar in de tweede film als kandidaat-burgemeester van New York met de hulp van Samantha. "Het zou interessant geweest zijn om te tonen wat er gebeurt in een relatie als de vrouw zeer ambitieus is."

Eerder al liet Sarah Jessica Parker weten dat ze het vreemd vindt om iemand anders Carrie te zien spelen in de prequel van 'Sex and the City', 'The Carrie Diaries'. Bushnell daarentegen verdedigt de serie en vindt AnnaSophia Rob, die de jonge Carrie speelt, helemaal geweldig. "Daar moet SJP tegen kunnen, dat is nu eenmaal showbusiness." Van een derde SATC film is er voorlopig geen sprake. (AL)Volgens Candace Bushnell, de geestelijke moeder van Sex and the City, had Carrie nooit met Mr. Big mogen eindigen in de serie. Dat verklaart ze in een interview aan The Daily Beast. Candace Bushnell is de schrijfster van het boek 'Sex and the City' waarop de gelijknamige tv-serie gebaseerd is. Ze schreef het boek met haarzelf in de hoofdrol en is dus eigenlijk de originele Carrie. In een interview beweert ze dat Carrie nooit met Mr. Big zou mogen eindigen. "In het echte leven zouden vrouwen nooit met zo'n man verder gaan, en als het wel zo is zijn ze meestal gescheiden na een jaar", aldus Bushnell. "Mr. Big had bindingsangst maar de kijkers hebben er in hun hoofd een romantisch liefdesverhaal van gemaakt." Ook de tweede 'Sex and the City' film zou er helemaal anders hebben uitgezien als het van Bushnell afhing. Zo zou Carrie niet langer werken als schrijfster, maar zag ze haar in de tweede film als kandidaat-burgemeester van New York met de hulp van Samantha. "Het zou interessant geweest zijn om te tonen wat er gebeurt in een relatie als de vrouw zeer ambitieus is." Eerder al liet Sarah Jessica Parker weten dat ze het vreemd vindt om iemand anders Carrie te zien spelen in de prequel van 'Sex and the City', 'The Carrie Diaries'. Bushnell daarentegen verdedigt de serie en vindt AnnaSophia Rob, die de jonge Carrie speelt, helemaal geweldig. "Daar moet SJP tegen kunnen, dat is nu eenmaal showbusiness." Van een derde SATC film is er voorlopig geen sprake. (AL)