Calvin Klein heeft de recentste editie van uitgeverij Visionaire, die boeken uitbrengt over celebrities, modeontwerpers en kunstenaars, onder handen genomen. De Amerikaanse ontwerper koos daarvoor een speciale technologie, die reageert op zonlicht. Alle foto's in het boek zijn bij binnenlicht zwart/wit. Maar onder invloed van de zon, krijgen ze kleur, net als het borduurwerk op de cover.

Diverse modefotografen hebben meegewerkt aan het innovatieve boek. Enkele namen zijn Alex Katz, Richard Philips, Olaf Breuning, Peter Lindbergh en Glen Luchford. Ook Yoko Ono heeft een bijdrage geleverd.

"Visionare en Calvin Klein samenbrengen is een bijzonder huwelijk van esthetiek en innovatie", aldus Cecilia Dean van Visionaire aan de Britse Vogue.

De Visionaire 56 Solar verschijnt in gelimiteerde oplage van 3000 exemplaren. Hij is voor 250 dollar te koop in een aantal winkels van Calvin Klein en via de website van Visionaire.

Ann Heylens.

Calvin Klein heeft de recentste editie van uitgeverij Visionaire, die boeken uitbrengt over celebrities, modeontwerpers en kunstenaars, onder handen genomen. De Amerikaanse ontwerper koos daarvoor een speciale technologie, die reageert op zonlicht. Alle foto's in het boek zijn bij binnenlicht zwart/wit. Maar onder invloed van de zon, krijgen ze kleur, net als het borduurwerk op de cover. Diverse modefotografen hebben meegewerkt aan het innovatieve boek. Enkele namen zijn Alex Katz, Richard Philips, Olaf Breuning, Peter Lindbergh en Glen Luchford. Ook Yoko Ono heeft een bijdrage geleverd. "Visionare en Calvin Klein samenbrengen is een bijzonder huwelijk van esthetiek en innovatie", aldus Cecilia Dean van Visionaire aan de Britse Vogue. De Visionaire 56 Solar verschijnt in gelimiteerde oplage van 3000 exemplaren. Hij is voor 250 dollar te koop in een aantal winkels van Calvin Klein en via de website van Visionaire. Ann Heylens.