Tijdens het draaien van de film 'The Broken Circle Breakdown' - de nieuwste film van Felix Van Groeningen- kreeg fotograaf Thomas Dhanens de kans om setfoto's te nemen. Het resultaat is te zien op een fototentoonstelling bij Café Costume. The Broken Circle Breakdown, gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Johan Heldenbergh, vertelt het verhaal van een passionele liefde, tussen Elise (Veerle Baetens) en Didier (Johan Heldenbergh) en de strijd die ze samen/apart voeren wanneer ze te horen krijgen dat hun dochtertje Maybelle zwaar ziek blijkt te zijn.

Thomas Dhanens liep op de set rond om de meest intrigerende fotomomenten vast te leggen. De beelden worden vanaf 4 oktober aan het publiek voorgesteld, bij Café Costume, dat de acteurs voorzag van een op maat gemaakte filmoutfit. De winkel speelt bovendien een niet-onbelangrijke rol in de film: de ruimte werd voor de gelegenheid omgetoverd tot de tattoo-shop van Elise.

De tentoonstelling loopt van 4 tot 20 oktober, meteen ook het einde van het Filmfestival van Gent, bij Café Costume Gent, Brabantdam 135, 9000 Gent. Gesloten op zon- en maandagen.

Tijdens het draaien van de film 'The Broken Circle Breakdown' - de nieuwste film van Felix Van Groeningen- kreeg fotograaf Thomas Dhanens de kans om setfoto's te nemen. Het resultaat is te zien op een fototentoonstelling bij Café Costume. The Broken Circle Breakdown, gebaseerd op het gelijknamige toneelstuk van Johan Heldenbergh, vertelt het verhaal van een passionele liefde, tussen Elise (Veerle Baetens) en Didier (Johan Heldenbergh) en de strijd die ze samen/apart voeren wanneer ze te horen krijgen dat hun dochtertje Maybelle zwaar ziek blijkt te zijn. Thomas Dhanens liep op de set rond om de meest intrigerende fotomomenten vast te leggen. De beelden worden vanaf 4 oktober aan het publiek voorgesteld, bij Café Costume, dat de acteurs voorzag van een op maat gemaakte filmoutfit. De winkel speelt bovendien een niet-onbelangrijke rol in de film: de ruimte werd voor de gelegenheid omgetoverd tot de tattoo-shop van Elise.