De tentoonstelling 'In Her Shoes' uit 2009 door curator Kenneth Ramaekers is uitgekozen door Kunsthal Rotterdam om mee te dingen naar de hoofdprijs in de wedstrijd MaakMee.

Hiermee neemt het Modemuseum Hasselt het op tegen het National History Museum London met een Dino expo en Musée en Herbe uit Parijs. Bedoeling is dat één van die drie expo's opnieuw zal uitgewerkt worden met het desbetreffende museum en zo samen met de hulp van toekomstige bezoekers opnieuw zal vertoond worden in de Kunsthal in Rotterdam.

U kan nu het museum steunen door uw stem uit te brengen via de website. Op 12 mei is de laatste dag dat gestemd kan worden, op 14 mei wordt de uitslag bekend gemaakt. (RDM)

De tentoonstelling 'In Her Shoes' uit 2009 door curator Kenneth Ramaekers is uitgekozen door Kunsthal Rotterdam om mee te dingen naar de hoofdprijs in de wedstrijd MaakMee. Hiermee neemt het Modemuseum Hasselt het op tegen het National History Museum London met een Dino expo en Musée en Herbe uit Parijs. Bedoeling is dat één van die drie expo's opnieuw zal uitgewerkt worden met het desbetreffende museum en zo samen met de hulp van toekomstige bezoekers opnieuw zal vertoond worden in de Kunsthal in Rotterdam. U kan nu het museum steunen door uw stem uit te brengen via de website. Op 12 mei is de laatste dag dat gestemd kan worden, op 14 mei wordt de uitslag bekend gemaakt. (RDM)