Liefst 1.672 mensen met rood haar uit tachtig landen dromden samen in het centrum van Breda, genoeg om het record van vorig jaar te breken. Dat meldde een woordvoerder van de 'Redhead Days'.

De recordpoging is onderdeel van het driedaagse evenement dat roodharigen, hun vrienden en familie en ook hun fans bijeenbrengt in de Brabantse stad. Het hele weekend zijn er activiteiten, workshops en dergelijke. "Volgend jaar gaan we weer het record proberen te breken. Al hebben we dan misschien een groter plein nodig", lachte de woordvoerder. (Belga/MS)

Liefst 1.672 mensen met rood haar uit tachtig landen dromden samen in het centrum van Breda, genoeg om het record van vorig jaar te breken. Dat meldde een woordvoerder van de 'Redhead Days'. De recordpoging is onderdeel van het driedaagse evenement dat roodharigen, hun vrienden en familie en ook hun fans bijeenbrengt in de Brabantse stad. Het hele weekend zijn er activiteiten, workshops en dergelijke. "Volgend jaar gaan we weer het record proberen te breken. Al hebben we dan misschien een groter plein nodig", lachte de woordvoerder. (Belga/MS)