Het was bijna een routineklus voor de Braziliaanse Pamela Baris do Nascimento, die op 19 oktober voor de derde keer een liposuctie liet uitvoeren in het Green Hill Hospital in São Paulo. Toch liep er tijdens de behandeling heel wat mis; het lever van het model werd vermoedelijk doorboord en Pamela stierf aan interne bloedingen later die dag.

Het hospitaal meldde haar dood echter pas tien dagen later, volgens de advocaat van Pamela's familie omdat de praktiserende arts Júlio César Yoshimura fouten heeft gemaakt. De man wordt dan ook aangeklaagd voor onopzettelijke doodslag en het ziekenhuis heeft een interne procedure gestart.

Pamela Baris do Nascimento had een veelbelovende carrière. Naast haar job als model kluste ze bij voor televisie en probeerde ze haar diploma in biomedische wetenschappen te halen. (KS)

Het was bijna een routineklus voor de Braziliaanse Pamela Baris do Nascimento, die op 19 oktober voor de derde keer een liposuctie liet uitvoeren in het Green Hill Hospital in São Paulo. Toch liep er tijdens de behandeling heel wat mis; het lever van het model werd vermoedelijk doorboord en Pamela stierf aan interne bloedingen later die dag. Het hospitaal meldde haar dood echter pas tien dagen later, volgens de advocaat van Pamela's familie omdat de praktiserende arts Júlio César Yoshimura fouten heeft gemaakt. De man wordt dan ook aangeklaagd voor onopzettelijke doodslag en het ziekenhuis heeft een interne procedure gestart. Pamela Baris do Nascimento had een veelbelovende carrière. Naast haar job als model kluste ze bij voor televisie en probeerde ze haar diploma in biomedische wetenschappen te halen. (KS)