We mogen best fier zijn op de BRAFA, want het is een stemmige topbeurs die toch nog altijd ietwat toegankelijker is dan veel andere topbeurzen waarvan we de naam net niet gaan noemen. We geven toe dat je over enkele weken wel naar Maastricht moet voor de wereldtop.

Dit neemt niet weg dat de BRAFA echt uitgegroeid is tot een internationale beurs. De invloed van de Franse deelnemers en de Franse bezoekers, tegenwoordig niet zelden zelf Brusselaars, is daar niet vreemd aan.

Eregast op de BRAFA 14 wordt het Koninklijke Museum voor Midden-Afrika uit Tervuren dat eind vorige jaar zijn deuren sloot voor een renovatie. Een aantal topwerken uit de collectie krijgen een plaats op de beurs die trouwens heel wat handelaren in etnische kunst telt.

Naast de etnische kunst en de archeologie biedt de BRAFA heel wat meer, tot en met juwelen, oude boeken, zilverwerk en vrij veel moderne kunst.

De BRAFA loopt van zaterdag 25 januari tot en met zondag 2 februari, van 11 tot 19u, op donderdag 30 januari is er een nocturne tot 22u. Adres: Tour & Taxis, Havenlaan 86c (veel parkeerplaats).

Piet Swimberghe

We mogen best fier zijn op de BRAFA, want het is een stemmige topbeurs die toch nog altijd ietwat toegankelijker is dan veel andere topbeurzen waarvan we de naam net niet gaan noemen. We geven toe dat je over enkele weken wel naar Maastricht moet voor de wereldtop. Dit neemt niet weg dat de BRAFA echt uitgegroeid is tot een internationale beurs. De invloed van de Franse deelnemers en de Franse bezoekers, tegenwoordig niet zelden zelf Brusselaars, is daar niet vreemd aan. Eregast op de BRAFA 14 wordt het Koninklijke Museum voor Midden-Afrika uit Tervuren dat eind vorige jaar zijn deuren sloot voor een renovatie. Een aantal topwerken uit de collectie krijgen een plaats op de beurs die trouwens heel wat handelaren in etnische kunst telt. Naast de etnische kunst en de archeologie biedt de BRAFA heel wat meer, tot en met juwelen, oude boeken, zilverwerk en vrij veel moderne kunst. De BRAFA loopt van zaterdag 25 januari tot en met zondag 2 februari, van 11 tot 19u, op donderdag 30 januari is er een nocturne tot 22u. Adres: Tour & Taxis, Havenlaan 86c (veel parkeerplaats). Piet Swimberghe