Meer dan 20.000 boeken moeten de deur uit. Daarom organiseert het Paleis voor Schone Kunsten een eenmalige stockverkoop van catalogi van de voorbije tentoonstellingen.

Sinds de oprichting in 1928 organiseerde het Paleis voor Schone Kunsten meer dan tweeduizend tentoonstellingen. Bij elke expo verscheen ook een bijpassende catalogus. Het aanbod is dan ook erg ruim: van Edward Hopper over Gerhard Richter tot René Magritte, Ana Torfs en Jan Vercruysse.

Daarnaast zijn er natuurlijk heel wat boeken van thematische tentoonstellingen aan reductietarief te verkrijgen. Zoals die van de Prijs Jonge Belgische Schilderkunst, die in 2010 zijn zestigjarige bestaan viert.

De prijzen variëren van 2,5 euro tot 15 euro voor de oude catalogi. Maar ook de meer recente worden met sterke vermindering verkocht.

Elien Haentjens

Zaterdag 23 en zondag 24 januari 2010, telkens van 11 tot 18 uur in het Paleis voor Schone Kunsten, Brussel.

Meer dan 20.000 boeken moeten de deur uit. Daarom organiseert het Paleis voor Schone Kunsten een eenmalige stockverkoop van catalogi van de voorbije tentoonstellingen. Sinds de oprichting in 1928 organiseerde het Paleis voor Schone Kunsten meer dan tweeduizend tentoonstellingen. Bij elke expo verscheen ook een bijpassende catalogus. Het aanbod is dan ook erg ruim: van Edward Hopper over Gerhard Richter tot René Magritte, Ana Torfs en Jan Vercruysse. Daarnaast zijn er natuurlijk heel wat boeken van thematische tentoonstellingen aan reductietarief te verkrijgen. Zoals die van de Prijs Jonge Belgische Schilderkunst, die in 2010 zijn zestigjarige bestaan viert. De prijzen variëren van 2,5 euro tot 15 euro voor de oude catalogi. Maar ook de meer recente worden met sterke vermindering verkocht. Elien Haentjens Zaterdag 23 en zondag 24 januari 2010, telkens van 11 tot 18 uur in het Paleis voor Schone Kunsten, Brussel.