Uw bolle buik stijlvol op de foto voor het nageslacht? Kraft en Philadelphia organiseren op 14 maart een fotoshoot voor toekomstige mama's. De fotograaf van dienst is niemand minder dan Lieve Blancquaert. De fotoshoot steunt bovendien het goede doel 'Moeders voor Moeders'.

De toekomstige mama's nemen plaats voor de lens van Lieve samen met bekende mama's in spe. Katja Retsin, Tiany Kiriloff, Cara Van der Auwera, Saartje Vandendriessche en Eveline Hoste komen poseren voor het goede doel. Daarna maakt een andere fotograaf een individueel portret van iedere mama. Professionals zorgen ervoor dat alle toekomstige moeders er stralend uitzien. De mama's gaan naar huis met het mooie aandenken en een aantal cadeautjes die de komende maanden goed van pas zullen komen.

Voor elke inschrijving schenkt Kraft €25 aan 'Moeders voor Moeders', een organisatie die steun biedt aan moeders in moeilijkheden. Wie nog een extra steentje wil bijdragen, kan ook kinder- en zwangerschapskledij meebrengen voor het goede doel.

Annelien Boens

Inschrijven en praktische informatie via www.hemelsrond.be

Uw bolle buik stijlvol op de foto voor het nageslacht? Kraft en Philadelphia organiseren op 14 maart een fotoshoot voor toekomstige mama's. De fotograaf van dienst is niemand minder dan Lieve Blancquaert. De fotoshoot steunt bovendien het goede doel 'Moeders voor Moeders'.De toekomstige mama's nemen plaats voor de lens van Lieve samen met bekende mama's in spe. Katja Retsin, Tiany Kiriloff, Cara Van der Auwera, Saartje Vandendriessche en Eveline Hoste komen poseren voor het goede doel. Daarna maakt een andere fotograaf een individueel portret van iedere mama. Professionals zorgen ervoor dat alle toekomstige moeders er stralend uitzien. De mama's gaan naar huis met het mooie aandenken en een aantal cadeautjes die de komende maanden goed van pas zullen komen.Voor elke inschrijving schenkt Kraft €25 aan 'Moeders voor Moeders', een organisatie die steun biedt aan moeders in moeilijkheden. Wie nog een extra steentje wil bijdragen, kan ook kinder- en zwangerschapskledij meebrengen voor het goede doel.Annelien BoensInschrijven en praktische informatie via www.hemelsrond.be