Met kortingen van vijftig tot vijfenzeventig percent op strips, jeugdboeken en kunstboeken is de Brusselse stockverkoop van uitgeverijen Lannoo en Racine zeker een bezoekje waard. Voor verwoede boekenverzamelaars is het ook de ideale gelegenheid om enkele pareltjes op de kop te tikken.

Naast allerhande boeken kan u er ook terecht voor wenskaarten, papierwaren en reisgidsen.

Tiffany Philips

Stockverkoop Lannoo en Racine Koninklijke Stallingen Paleis der Academiën, Hertogsstraat 1, 1000 Brussel Op donderdag 10 juni van 10u tot 22u Op vrijdag 11 juni, zaterdag 12 juni en zondag 13 juni van 10u tot 19u.

Met kortingen van vijftig tot vijfenzeventig percent op strips, jeugdboeken en kunstboeken is de Brusselse stockverkoop van uitgeverijen Lannoo en Racine zeker een bezoekje waard. Voor verwoede boekenverzamelaars is het ook de ideale gelegenheid om enkele pareltjes op de kop te tikken. Naast allerhande boeken kan u er ook terecht voor wenskaarten, papierwaren en reisgidsen. Tiffany PhilipsStockverkoop Lannoo en Racine Koninklijke Stallingen Paleis der Academiën, Hertogsstraat 1, 1000 Brussel Op donderdag 10 juni van 10u tot 22u Op vrijdag 11 juni, zaterdag 12 juni en zondag 13 juni van 10u tot 19u.